Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC Congrescentrum introduceert Summer Vibes en mikt op zomer vol bijeenkomsten

Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan het NBC Congrescentrum ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst.

Summer vibes bij het NBC Congrescentrum

De behoefte aan fysiek samenkomen is groter dan ooit. Volgens de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van CBS en TNO ziet 1 op de 5 werknemers in de coronacrisis vrijwel niemand onder werktijd. Werknemers voelen zich steeds minder verbonden met het werk en met elkaar. Nu de maatregelen voorzichtig versoepeld worden, zijn de zomermaanden de uitgelezen kans om weer fysiek met collega’s of relaties samen te komen. Althans, als het aan het NBC Congrescentrum ligt. De evenementen- en vergaderlocatie in Nieuwegein gaat juist all-in deze zomer.

“Hoewel er langzaam maatregelen losgelaten worden, is het nog steeds een lastige tijd voor onze opdrachtgevers.” aldus Justin van Hooijdonk, eigenaar van het NBC Congrescentrum. “Opleidingsinstituten die hun cursisten niet optimaal kunnen scholen, teams die elkaar al lange tijd niet hebben gezien en organisatoren die noodgedwongen de switch maken naar een online bijeenkomst. Voor veel organisaties is dit niet de ideale workflow. Daarom zeggen wij: het kan weer deze zomer. Het moet weer! Bijeenkomen kan bij ons veilig en vooral leuk, ongeacht de maatregelen.”

De zomerperiode gebruiken om in te halen wat gemist is

Het NBC Congrescentrum verwacht dat veel bedrijven de aankomende zomer flink wat in te halen hebben. “Of het nu om trainingen of personeelsupdates gaat of juist om informeel samenkomen met een borrel of barbecue. Daarom lanceren wij van juni tot en met augustus ons nieuwe concept Summer Vibes. De ideale setting om weer verantwoord live samen te komen.”

All-inclusive samenkomen in zomerse setting

De volledige tuin van 1.800 m² van het NBC wordt in de maanden juni, juli en augustus omgebouwd tot een feestelijke setting. De tuin wordt voorzien van verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting en entertainment. Op het foodcourt kun je terecht bij de verschillende foodtrucks of sappenbars. En tijdens de pauzemomenten relax je samen met de andere gasten op de zitzakken of hangmatten in de Lounge area. De ultieme mix van business en pleasure.

Justin vervolgt: “Alle bijeenkomsten in de zomermaanden genieten van de zomerse extra’s in onze tuin. Zo maken we vanaf 1 juni al echt een all-inclusive feestje van alle bijeenkomsten. En als kers op de taart nemen wij in de maanden juli en augustus ook nog eens de locatiekosten van nieuwe boekingen voor onze rekening. Daarmee wordt een bijeenkomst in de zomermaanden nog aantrekkelijker.”

Plattegrond-Summer-Vibes

Meer informatie over Summer Vibes?

Bekijk dan snel onze speciale Summer Vibes pagina.

Contact

Neem contact op met Elise

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Summer Vibes voor jouw bijeenkomst deze zomer? Elise helpt je graag verder.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Summer Vibes voor jouw bijeenkomst deze zomer? Elise helpt je graag verder.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024