Food & beverages

Food & beverages

Het keukenteam van het NBC staat klaar om voor jouw bijeenkomst en gasten de lekkerste gerechten te bereiden. Onder leiding van onze chef-kok Robbert van Dijk kookt ons team gerechten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen, het gezelschap en het seizoen. Waarom? Omdat wij goed en lekker eten erg belangrijk vinden.

Informatie aanvragen
Food & beverages

Goed eten en drinken

Bij het NBC denken we continu na over de optimale culinaire invulling en zijn we constant in beweging op het gebied van goed en eerlijk eten. Dit resulteert in een steeds nieuwe culinaire line-up met de focus op eerlijke, seizoensgebonden producten. Wij werken volgens onze duurzaamheidswensen en hanteren een no-waste policy.

We houden van goed en lekker eten en geloven erin dat dit bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst. Waarom? Omdat eten verbindt. Het brengt gasten samen en zet aan tot gesprekken. Daarnaast draagt het natuurlijk bij aan de concentratie en de gemoedstoestand van de gasten. We willen natuurlijk allemaal tevreden gasten!

Compleet verzorgde culinaire invulling

Full-service concept

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek. Waar je aan kunt denken? Bijvoorbeeld aan koffie met wat lekkers bij het ontvangst, goed verzorgde pauzemomenten en eventueel een afsluitende borrel. We kiezen graag samen een passend hospitalitypakket uit voor jouw bijeenkomst.

Duurzame eventcatering catering voor de gehele dag - volledig verzorgd congres Duurzame eventcatering
Vega zakelijke borrel
Culinaire facts

Duurzame eventcatering

Op onze locatie staat duurzaamheid centraal. Wij zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet bekend staat om haar duurzame karakter. Om onze eventcatering zo duurzaam mogelijk te faciliteren, doen wij verschillende zaken. Zo is ons standaard culinaire aanbod vooral vegetarisch, werken we met lokale seizoensproducten, maar hebben we tegelijkertijd ook gekeken naar het proces in de keuken. Dit hebben wij geoptimaliseerd en efficiënter gemaakt waardoor het kookproces ook duurzaam is. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de link om het interview met onze chef-kok te lezen!

Vegetarisch aanbod
Seizoensgebonden
Duurzaam drinken
No waste policy
Naar het interview

De lekkerste culinaire invulling

Van ontbijt tot aan de borrel en van een broodje vega kroket tot een poké bowl. Ons keukenteam bereidt met liefde de lekkerste gerechten voor jouw gasten. Uiteraard te combineren met lekkere Nespresso koffie, smaakwaters of een wijntje.

Seizoensgebonden catering hospitalitypakket Dessert tijdens sit down dinner saladebar tijdens zakelijk event zakelijke lunch Duurzame borrel eventlocatie Borrel special Duurzame eventcatering
Ons keukenteam

Ons keukenteam staat voor je klaar

Vincent
Keuken
John
Keuken
Ilse
Keuken
Robbert
Keuken

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze culinaire aanbod of over onze locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën?
Is het culinaire aanbod voorzien van een keurmerk?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Naar de FAQ

Aan de slag voor jouw event?

Mag ons keukenteam voor jouw evenement aan de slag? Of wil je meer weten over onze hospitalitypakketten? Neem dan contact op met Kim.

Kim
Sales
Neem contact op met Kim