Omdat eten verbindt

Bij het NBC denken we continu na over de optimale culinaire invulling en zijn we constant in beweging op het gebied van goed en eerlijk eten. De afgelopen jaren hebben we zowel de presentatie als inhoud volledig vernieuwd: we hebben een hele nieuwe culinaire line-up met de focus op eerlijke, seizoensgebonden producten. We geloven erin dat goed en lekker eten bijdraagt aan het succes van jouw bijeenkomst. Waarom? Omdat eten verbindt.

facts

Eigen keukenteam

Het NBC Congrescentrum heeft een eigen keukenbrigade onder leiding van executive chef Vincent van der Wal.

Arrangementen of maatwerk

Elke bijeenkomst is te combineren met een arrangement of maatwerk. Executive chef Vincent stelt samen met jou de ideale culinaire line-up samen.

Uitgebreide drankenkaart

Het lekkere eten is natuurlijk de combineren met het lekkerste drinken. Van een juice-bar tot cocktailbar. Bijna alles is mogelijk.

Met liefde bereid

Van ontbijt tot aan de borrel: wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Je weet wat ze namelijk zeggen: liefde gaat door de maag. ;-)

Ons keukenteam gaat wel heel ver voor lekker eten...

Voedselverspilling tegengaan

Het is één van de grootste problemen in de evenementenbranche én in onze maatschappij: eten dat in de prullenbak belandt. Daarom hebben wij een no waste policy en zijn wij een samenwerking aangegaan met het platform Too Good To Go.

Met onze policy en de samenwerking gaan wij als evenementenlocatie voedselverspilling tegen en zorgen we ervoor dat overgebleven gerechten een tweede kans krijgen bij de gebruikers van het platform. Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk dan onze factsheet.

Duurzaamheid facts

Biologisch en seizoensgebonden

Ons keukenteam stelt een veelal biologisch en altijd seizoensgebonden culinair aanbod samen. Niet alleen lekker, maar ook minder belastend voor het milieu.

Keurmerk

Het vlees, de vis en de groenten die wij gebruiken in onze gerechten, zijn altijd voorzien van een keurmerk.

No waste policy

We hebben een no waste policy om voedselverspilling tegen te gaan en ondersteunen opdrachtgevers om no shows terug te dringen.

Too Good To Go

We dringen voedselverspilling nog verder terug door de samenwerking met Too Good To Go. Hierdoor krijgen overgebleven maaltijden een tweede kans.

We gaan voedselverspilling tegen samen met Too Good To Go

Ontbijt

Jouw gasten kunnen bij het NBC Congrescentrum de dag goed beginnen met bijvoorbeeld een ontbijt, zoete lekkernijen of gewoon met een lekkere kop koffie. Wij schenken alleen Nespresso koffie die per kopje vers gezet wordt. Alle koffiemomenten tijdens de bijeenkomst zijn verder te combineren met een zoete lekkernij.

Uiteraard is ons ontbijt en de zoete lekkernijen die we aanbieden seizoensgebonden. Ons keukenteam serveert dus altijd het lekkerste van het seizoen, zoals bijvoorbeeld dit ontbijt met vers zomers, rood fruit!

Lunch

De lunch kunnen we voor jouw gasten op allerlei verschillende manieren serveren. Zo bieden wij iedere dag een lunchbuffet aan in ons Business Restaurant. Dit is ideaal te combineren met een bijeenkomst die plaatsvindt in één van onze zalen. Hiervoor bieden wij verschillende arrangementen aan. Meer weten over het lunchbuffet en de arrangementen? Klik op onderstaande knop.

Daarnaast bieden we ook verschillende lunchsuggesties aan. De lunchsuggesties lenen zich perfect voor grotere evenementen en worden geserveerd vanaf foodbuffetten. Ons keukenteam legt ‘voor de schermen’ de laatste hand aan de gerechten of broodjes en kan dus jouw gasten meer vertellen over het eten.

Bekijk de vergaderarrangementen

Afternoon break

Rond het einde van de middag kunnen de meeste gasten wel een ‘opkikker’ gebruiken. Daarom bieden wij verschillende soorten afternoon breaks aan. Zo kunnen we onder andere diverse soorten snoepgoed, fruit of snackgroenten voor jouw gasten klaar zetten. Wil je liever iets hartigs? Dat kan natuurlijk ook. We serveren allerlei mini-broodjes. Van pulled pork tot aan een hamburger met truffelmayonaise.

Borrel

De borrel is voor veel gasten hét moment om de bijeenkomst na te bespreken en te netwerken. Het liefst natuurlijk wel onder het genot van een hapje en een drankje. Om die reden bieden wij verschillende borrel specials aan. Dit zijn vaste arrangementen die variëren qua prijs en inhoud. Je kunt het bij ons zo gek maken als je zelf wilt! Daarnaast bieden we diverse borrel bites en garnituren aan. Zo is er altijd iets dat jouw gasten lekker vinden én dat past bij jouw budget.

Bij de borrel kunnen we verschillende soorten dranken serveren, zoals alcoholvrije cocktails, verschillende wijnen of een eigen juice bar. It’s up to you!

Diner

Ook voor het diner bieden we arrangementen aan en hebben we de keuze uit verschillende dinerbuffetten. Van stamppot tot de Oosterse keuken, ons keukenteam bereidt het met liefde voor de gasten. In de zomermaanden kun je ook kiezen voor een barbecue in de tuin. Wil je liever een sit-down dinner of à la carte dineren? Geen probleem. Executive chef Vincent sluit graag aan bij een afspraak om een menu op maat samen te stellen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over ons food & beverage aanbod? We vertellen je er graag meer over. Ook sluit executive chef Vincent met plezier aan bij een persoonlijk gesprek wanneer er dieper ingegaan wordt op de culinaire invulling.