Ontdek de schirm-bar en Kris Kross Amsterdam

Wist je dat onze collega’s afgelopen week samen bijna 15.000 uren hebben gewerkt om de evenementen tot een succes te maken? Dit en nog veel meer feitjes zullen we volgende week met je delen. We gaan namelijk de laatste week van juni in en mogen nog even samen knallen om de drukste maand van het jaar af te ronden.

26 juni 2024

bedrijfsfeest locatie

In artikel vertellen we je waarom een schirm-bar de perfecte feesttent is, met welke uitdagingen accountmanager Cindy vorige week te maken had en waarom je jouw evenement de volgende keer bij ons zou moeten organiseren.

Een schirm-bar als sessieruimte?

Sinds onze heropening in maart dit jaar staat onze prachtige schirm-bar in onze tuin. Deze originele Oostenrijkse bar hebben we in 2020 gekocht, naar Nederland gehaald en volledig opgeknapt om de bar een tweede leven te geven. Na een lik verf, passende aankleding en een beetje liefde, heeft de bar een mooie vaste plek in onze tuin gekregen.

schirm bar

En natuurlijk is deze schirm-bar ook als ruimte te boeken! Vorige week heeft één van onze opdrachtgevers de ruimte ingezet als sessieruimte en een andere opdrachtgever maakte er een gezellige feesttent van. Ook een informele workshop, pub-quiz of afsluitende borrel zijn al voorbij gekomen. Kortom, de schirm-bar is met zijn veelzijdige karakter een prachtige aanwinst voor onze locatie en opdrachtgevers.

Podiumperikelen en Kris Kross Amsterdam

Iedere week vragen we een andere collega naar zijn of haar tofste moment van de week, maar ook naar de grootste uitdaging. Deze week is de beurt aan accountmanager Cindy. We hadden deze week weer super leuke evenementen in huis, waaronder een congres over discriminatie en racisme en een gaaf bedrijfsfeest met Kris Kross Amsterdam als special act.

“Mijn favoriete moment deze week was zonder twijfel de komst van Kris Kross Amsterdam! Onze opdrachtgever had echt een spetterende feestavond gepland en zij waren de special act. De gasten arriveerden bij onze locatie met tourbussen; een duurzame wijze van mobiliteit. Onze locatie was prachtig gedecoreerd en ze hadden een custom 3D-decor in de Event Hall. De avond was gevuld met ontzettend leuk entertainment, maar de knaller was natuurlijk Kris Kross Amsterdam. De sfeer was fantastisch!”

Ondanks dat je als eventlocatie voor een naadloze voorbereiding zorgt, komt het soms toch voor dat er iets niet helemaal klopt. “De uitdaging deze week zat hem bij een andere feestavond. We hadden een podium óp het podium in de Grand Hall gebouwd, maar deze bleek net te krap te zijn voor de crew en apparatuur die erop moest. Gelukkig kwamen we hier ruim op tijd achter en hebben we snel kunnen schakelen met onze collega’s van staging. Zij hebben het podium kunnen verbreden, waardoor iedereen van het entertainment erop paste en de gasten een fijne avond hadden.”

bedrijfsfeest op locatie

Dé reden(en) om jouw volgende event bij het NBC te houden

Tot nu toe hebben 37 opdrachtgevers deze maand hun evenement bij ons georganiseerd. Sommigen komen al jarenlang, anderen voor het eerst. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is hun fijne ervaring bij het NBC Congrescentrum. Tot nu toe hebben we gemiddeld een 8,9 gekregen! En daar zijn we hartstikke trots op. Genoeg reden wat ons betreft om jouw volgende event bij ons te houden 😉

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.

Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim. We helpen je graag verder!

Kim
Sales
Informatie aanvragen