Over het NBC Congrescentrum

Over het NBC Congrescentrum

In ons familiebedrijf creëren we met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Dit doen we dan ook met liefde voor jouw bijeenkomst!

Neem contact op
Over het NBC Congrescentrum

Full-service locatie voor unieke eventbelevingen

In ons familiebedrijf creëren we met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Waar we dat doen? In onze compleet vernieuwde evenementenlocatie! Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland willen wij iedere bijeenkomst bijzonder maken.

Onze locatie beschikt over 2 event area’s en 22 subzalen. We hebben in onze plenaire ruimtes spectaculaire podia met projectiedecors van 81 m2 oppervlakte en 45 meter breed. Daarnaast beschikken we over een hospitality area van 3.000 m2 met daglicht, een groot Lounge & Work area en een sfeervolle, groene tuin van maar liefst 2.150  m2. Zo is er altijd genoeg ruimte voor jouw gasten om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te ontspannen. Op onze locatie faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten van 40 tot 3.000 gasten.

Het NBC is trouwens supergoed te bereiken. Zowel met het OV, de tram vanaf Utrecht Centraal stopt voor de deur, als met de auto vanaf de A2, A12 en A27. Parkeren doe je bij ons gratis op de 1.300 plekken rondom onze locatie.

NBC facts

Ons bedrijf in cijfers

1992

Oprichting van ons familiebedrijf door de familie Van Hooijdonk met als eerste locatie het NBC Congrescentrum

2006

Uitbreiding met Green Village als tweede evenementenlocatie waarna het in de jaren steeds groter gebouwd is

2024

Lancering van het geheel vernieuwde NBC Congrescentrum op 1 maart 2024

160

Medewerkers die iedere dag het verschil maken voor onze opdrachtgevers en gasten

Onze kernwaarden

De kern van ons familiebedrijf

Binnen ons familiebedrijf staat plezier centraal. Plezier in het samen organiseren van een evenement, in het gastvrij ontvangen van de gasten en in ons werk an sich. Plezier hebben we met elkaar, het verhoogt het succes van alle bijeenkomsten en maakt van iedere dag een feestje! Onze slogan is dan ook niet voor niets al jaren ‘be nice, be social and have fun’. Naast plezier hebben we nog vier andere kernwaarden:

Vertrouwen
Kwaliteit
Gedreven
Betrokken
Duurzame eventlocatie
Duurzaamheidsbeleid

Events van de toekomst

Duurzame eventlocatie

We willen iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze locatie staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Wat we daar allemaal voor doen? Lees daarvoor ons duurzaamheidsbeleid.

Lees meer
Het NBC Team

Ons volledige team staat voor je klaar

Daniëlle
Sales
Bo
Events
Karen
Projecten
Richard
Events
Check de beschikbaarheid

Jouw event bij het NBC?

Wil jij jouw event organiseren op onze locatie, direct de beschikbaarheid checken of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Eventlocatie Green Village
Onze andere eventlocatie

Bijeenkomsten in het groen

Eventlocatie Green Village

Vlakbij het NBC staat middenin het groen onze evenementenlocatie Green Village. Deze locatie beschikt over elf verschillende ruimtes met elk een unieke look & feel.

Bij Green Village faciliteren we zakelijke events tot 250 gasten plenair en bedrijfsfeesten tot 500 gasten. Ook voor persoonlijke gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum ben je bij Green Village aan het juiste adres.

Bekijk Green Village

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Welke techniek is inbegrepen in de evenementenhallen?
Hoe gaan jullie voedselverspilling tegen?
Naar de FAQ

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy. We helpen je graag!

Cindy
Sales
Informatie aanvragen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Blijf tweemaal per maand op de hoogte van al het nieuws uit het NBC en de eventbranche.

    Meerdere opties mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.