Bezoekerinformatie

Bezoekerinformatie

We vinden het leuk dat we jou binnenkort als gast mogen ontvangen bij het NBC Congrescentrum en heten je alvast van harte welkom. Op deze pagina vind je handige informatie over onze locatie en hoe je ons het beste kunt bereiken.

Vanwege de werkzaamheden aan de Galecopperbrug raden we aan om voor vertrek vananaarbeter.nl te checken. Op de website van de Rijksoverheid kun je direct je reis plannen.

Plan mijn reis
Bezoekerinformatie
Bereikbaarheid

Centraal gelegen naast het OV en de A2, A12 en A27

16 min

vanaf Utrecht Centraal

1 min

lopen vanaf tramhalte

6 min

vanaf de snelwegen

1300

gratis parkeerplekken

Bereikbaarheid met het OV

Onze locatie is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal station kun je tram 20 of 21 pakken, welke iedere 7 minuten vertrekken. Je stapt na 16 minuten bij halte Zuilenstein uit. Vanaf daar is het nog maar 1 minuut lopen. Plan je route via 9292.

Bereikbaarheid met de auto

Het NBC ligt centraal in Nederland nabij de A2, A12 en A27. Vanaf de snelweg ben je binnen 6 minuten bij ons op de locatie. Op de parkeerterrein rondom onze locatie kun je gratis je auto parkeren op één van de 1.300 plekken. Er zijn op het parkeerterrein in totaal 27 oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps.

NBC facts
Oplaadpunten
Toegankelijkheid
Hospitalityteam
Gratis wifi

Veelgestelde vragen

Heb je meer informatie nodig over onze bereikbaarheid? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën?
Beschikken jullie over een lift?
Kan ik parkeren bij het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over de bereikbaarheid, onze locatie of onze dienstverlening? Neem dan contact op met Cindy. We helpen je graag!

Cindy
Sales
Stuur Cindy een bericht