Zakelijke festivals en feestavonden in de Nederlandse zomer

Het is halverwege juni en we hebben de tweede week erop zitten! Van festival tot feestavond, onze opdrachtgevers hebben weer prachtige evenementen neergezet. Ondanks het Nederlandse weer was het een succesvolle week en we kijken hier graag nog even op terug.

18 juni 2024

zakelijk festival

Laat jouw merk spreken

Eén van de belangrijkste elementen van je event is de aankleding. Het bepaalt de sfeer, geeft uitstraling aan je bijeenkomst en zorgt voor mooie content die jouw gasten graag delen met anderen. Dit kan bijvoorbeeld met bloemen, gekleurde lopers, kussentjes met je logo erop of lichtletters.

unieke brandingsmogelijkheden zakelijk congres

Maar wat dacht je van vijf meter hoge LED-kolommen waar dynamische content op getoond kan worden? Van stilstaande visuals tot bewegend beeld, het is allemaal mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld gezien dat opdrachtgevers de kolommen gebruikten als meetingpoint of toonden ze het programma met tijden en locatie van de volgende sessies. Wil je beeld krijgen bij de LED-kolommen? Onze projectmanager Nicole laat in deze video wat meer van de veelzijdige opties zien.

Roze vlaggen en de Nederlandse zomer

Iedere week vragen we een andere collega naar zijn of haar tofste moment van de week, maar ook naar de grootste uitdaging. Deze week is de beurt aan accountmanager Inge. Ze is accountmanager bij het NBC en had meerdere opdrachtgevers die deze week een event bij ons organiseerden. Haar favoriete moment was bij Zorg van de Zaak.

“Als ik dan toch moet kiezen, dan is het dat evenement. Ze organiseerden een Fit Festival voor hun medewerkers met een heel mooi thema, namelijk een positief werkklimaat. Hiervoor hadden ze de locatie optimaal ingezet, zoals een creatieve workshop in de tuin en een zangworkshop in de Hospitality Area. Dit zorgde voor een hele leuke sfeer!”

“Daarnaast hadden ze optimaal gebruik gemaakt van onze brandingsmogelijkheden. De hele locatie was in hun roze huisstijlkleur gekleurd dankzij onze LED-strips, die in elke gewenste kleur aangepast kunnen worden. Ze hadden daarnaast mooie visuals op de LED-kolommen en natuurlijk een bijpassend 3D-decor in de Event Hall. Tot slot was ook de decoratie roze; van roze lopers tot roze vlaggenlijnen.”

Het Nederlandse weer was vorige week de oorzaak van de grootste uitdaging. “Tijdens de voorbereiding van het congres voor ouderenzorg hadden we gehoopt op mooi weer, zodat we alle catering- en pauzemomenten in de tuin konden faciliteren. Helaas zat het weer afgelopen week een beetje tegen, dus moesten we naar binnen verplaatsen. Gelukkig grenst onze Hospitality Area direct aan de tuin, dus konden we snel schakelen en hebben we alles binnen ingericht.”

zakelijk bedrijfsfeest

Ons kijkje in de keuken

De afgelopen twee weken hebben we je dagelijks meegenomen achter de schermen op onze social kanalen. Floormanager Desiree vertelde over haar rol tijdens events, hostess Lisa nam je mee in de opbouw van een beursvloer, projectmanager Nicole vertelde over de ups en downs van haar projecten en chef-kok Robbert liet de lekkerste borrelgerechten zien. Heb je zijn video over diners ook gezien? Mocht je nog meer willen zien, volg ons dan vooral op Instagram!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.

Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim. We helpen je graag verder!

Kim
Sales
Informatie aanvragen