Summer Vibes bij het NBC

Summer Vibes bij het NBC

Heb jij al een datum voor jouw bijeenkomst vastgelegd? Denk ook eens aan de zomer! In de zomermaanden kun je bij het NBC terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje en mixen we business met pleasure. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
Summer Vibes bij het NBC

De zomerperiode gebruiken om in te halen wat gemist is

Nu de maatregelen allemaal losgelaten zijn, worden er weer massaal fysieke bijeenkomsten en zakelijke events gepland. Het is dan ook lekker druk in evenementenland en er staan veel mooie bijeenkomsten op de planning. Daarom trekken wij het eventseizoen dit jaar door naar de zomer. Omdat de agenda’s bij veel locaties vol raken, is de zomer juist dit jaar de uitgelezen periode om jouw bijeenkomst te organiseren. Wij lanceren van april tot en met september ons concept Summer Vibes. De ideale setting om op een informele manier live samen te komen.

Dit mag je verwachten
Terrassen en lounge area
Foodcourt
Game area
Een gastvrij team

Informeel samenkomen in zomerse setting

Onze volledige tuin wordt eind lente omgebouwd tot een feestelijke setting. De tuin wordt voorzien van verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting en entertainment. Op het foodcourt kun je terecht bij de verschillende foodtrucks of sappenbars. En tijdens de pauzemomenten relax je samen op ons loungeterras of aan de stamtafel. Of daag je collega’s uit voor een potje pingpong of tafelvoetbal. Tel daar het lekkere weer en een ontspannen sfeer bij op en het plaatje is compleet. De ultieme mix van business en pleasure. Alle bijeenkomsten in de zomermaanden genieten van de zomerse extra’s in onze tuin.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Mag ik eigen leveranciers meenemen?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Check de beschikbaarheid voor jouw zomerse bijeenkomst

Heb je een vraag over onze evenementenlocatie of wil je de beschikbaarheid checken vanaf 1 maart 2024? Neem dan contact op met ons.

Elise
Sales
Neem contact op met Elise