De zomerperiode gebruiken om in te halen wat gemist is

Nu de maatregelen allemaal losgelaten zijn, worden er weer massaal fysieke bijeenkomsten en zakelijke events gepland. Het is dan ook lekker druk in evenementenland en er staan veel mooie bijeenkomsten op de planning. Daarom trekken wij het eventseizoen dit jaar door naar de zomer. Omdat de agenda’s bij veel locaties vol raken, is de zomer juist dit jaar de uitgelezen periode om jouw bijeenkomst te organiseren. Wij lanceren van april tot en met september ons concept Summer Vibes. De ideale setting om op een informele manier live samen te komen.

Informeel samenkomen in zomerse setting

Onze volledige tuin wordt vanaf mei omgebouwd tot een feestelijke setting. De tuin wordt voorzien van verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting en entertainment. Op het foodcourt kun je terecht bij de verschillende foodtrucks of sappenbars. En tijdens de pauzemomenten relax je samen op ons loungeterras of aan de stamtafel. Of daag je collega’s uit voor een potje pingpong of tafelvoetbal. Tel daar het lekkere weer en een ontspannen sfeer bij op en het plaatje is compleet. De ultieme mix van business en pleasure. Alle bijeenkomsten in de zomermaanden genieten van de zomerse extra’s in onze tuin.

Dit mag je verwachten

Terrassen en lounge area

Het terras is de gehele dag geopend. Naast lunchen op het terras, kun je tijdens de pauzemomenten of na afloop ook genieten van de zon.

Foodcourt

Ons keukenteam serveert de lunch op het feestelijke foodcourt. Iedere dag serveren we diverse gerechten uit onze foodtruck.

Game area

Daag je collega's of relaties uit voor een informeel potje pingpong of tafelvoetbal in de zon.

Een gastvrij team

De hele dag staat ons team voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst. Kom je er dus even niet uit met de techniek, airco of iets anders? Geen nood!

Onze ruimtes

Deze zomerse ruimtes zijn beschikbaar

Het NBC beschikt over 34 verschillende zalen. Bekijk in welke ruimte jouw zomerse bijeenkomst plaats kan vinden.

Naar alle ruimtes

Check de beschikbaarheid

Leuk dat je interesse hebt in Summer Vibes. Check de beschikbaarheid van onze ruimtes via het contactformulier.

Contact - check beschikbaarheid winter

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.