De zomerperiode gebruiken om in te halen wat gemist is

Deze zomer kan het weer. Het moet weer! Bijeenkomen kan bij het NBC veilig en vooral leuk, ongeacht de maatregelen. Of het nu om trainingen of personeelsupdates gaat of juist om informeel samenkomen met een borrel of barbecue. Wij lanceren van juni tot en met augustus ons nieuwe concept Summer Vibes. De ideale setting om weer verantwoord live samen te komen.

All-inclusive samenkomen in zomerse setting

De volledige tuin van het NBC wordt in de maanden juni, juli en augustus omgebouwd tot een feestelijke setting. De tuin wordt voorzien van verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting en entertainment. Op het foodcourt kun je terecht bij de verschillende foodtrucks of sappenbars. En tijdens de pauzemomenten relax je samen met de andere gasten op de zitzakken of hangmatten in de Lounge area. De ultieme mix van business en pleasure.

Locatiekosten van nieuwe boekingen voor onze rekening

Alle bijeenkomsten in de zomermaanden genieten van de zomerse extra’s in onze tuin. Zo maken we vanaf 1 juni al echt een all-inclusive feestje van alle bijeenkomsten. En als kers op de taart nemen wij in de maanden juli en augustus ook nog eens de locatiekosten van nieuwe boekingen voor onze rekening. Daarmee wordt een bijeenkomst in de zomermaanden nog aantrekkelijker.

Check beschikbaarheid

Dit mag je verwachten

Terrassen en lounge area

Het terras van The Y is de gehele dag geopend. Naast lunchen op het terras, kun je tijdens de pauzemomenten of na afloop ook genieten van de zon.

Foodcourt

Ons keukenteam serveert de lunch in de food court. Iedere dag serveren we op ons terras andere gerechten uit onze foodtruck.

Game area

In de zomer maak je bij het NBC gebruik van extra faciliteiten, zoals tafeltennis, badminton, levensgroot schaken of darten.

Een gastvrij team

De hele dag staat ons team voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst. Kom je er dus even niet uit met de techniek, airco of iets anders? Geen nood!

Onze ruimtes

Deze zomerse ruimtes zijn beschikbaar

Het NBC beschikt over 34 verschillende zalen. Bekijk in welke ruimte jouw zomerse bijeenkomst plaats kan vinden.

Naar alle ruimtes

Check de beschikbaarheid

Leuk dat je interesse hebt in Summer Vibes. Check de beschikbaarheid van onze ruimtes via het contactformulier.

Contact - check beschikbaarheid summer

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.