Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Infographic: de NBC facts & figures van 2021

We hoopten dat we 2021 weer op volle kracht fysieke bijeenkomsten konden faciliteren. Helaas is niets minder waar: we begonnen en eindigden het jaar middenin een lockdown. Het was wederom een turbulent jaar voor de eventindustrie en talloze andere branches. Desondanks blijven we bij het NBC Congrescentrum graag naar het positieve kijken. Er is het afgelopen jaar namelijk ook veel gebeurd waar we wél blij van worden.

Zo hebben we 82 nieuwe collega’s mogen verwelkomen, hebben we alsnog 1.471 bijeenkomsten verzorgd, zijn onze rapportcijfers beter dan ooit en hebben we veel nieuwe (online) concepten ontwikkeld. Ja, we hebben slechts een kwart van de gasten ontvangen die we voor de coronacrisis ontvingen. Maar er is zoveel gebeurd om trots op te zijn. Je leest al onze highlights en ontwikkelingen van 2021 in onderstaande infographic. Veel leesplezier!

Klik op de infographic voor de PDF-versieInfographic - de NBC facts & figures van 2021

Laatste nieuws

Het NBC is tijdelijk gesloten tot 1 september 2023