Vanaf medio april tot en met september 2022 lanceren wij bij het NBC Congrescentrum Summer Vibes! Onze volledige tuin wordt omgebouwd tot een feestelijke setting. De ideale omgeving om op een informele manier live samen te komen. Meer informatie over Summer Vibes? Lees hier meer.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Infographic: de NBC facts & figures van 2021

We hoopten dat we 2021 weer op volle kracht fysieke bijeenkomsten konden faciliteren. Helaas is niets minder waar: we begonnen en eindigden het jaar middenin een lockdown. Het was wederom een turbulent jaar voor de eventindustrie en talloze andere branches. Desondanks blijven we bij het NBC Congrescentrum graag naar het positieve kijken. Er is het afgelopen jaar namelijk ook veel gebeurd waar we wél blij van worden.

Zo hebben we 82 nieuwe collega’s mogen verwelkomen, hebben we alsnog 1.471 bijeenkomsten verzorgd, zijn onze rapportcijfers beter dan ooit en hebben we veel nieuwe (online) concepten ontwikkeld. Ja, we hebben slechts een kwart van de gasten ontvangen die we voor de coronacrisis ontvingen. Maar er is zoveel gebeurd om trots op te zijn. Je leest al onze highlights en ontwikkelingen van 2021 in onderstaande infographic. Veel leesplezier!

Klik op de infographic voor de PDF-versieInfographic - de NBC facts & figures van 2021

Laatste nieuws