Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Whitepaper: contentmarketing slim inzetten voor jouw evenement

Content marketing op je evenement

Organiseer je een zakelijk evenement? Dan heb je natuurlijk heel veel te vertellen. Je wilt jouw (potentiële) gasten aan je binden met relevante informatie en hen warm maken voor je evenement. Zo kun je informatie delen over de sprekers, het programma, de locatie, de catering, de workshops en ga zo maar door. In deze wirwar van informatie kan contentmarketing een mooie rol spelen om structuur aan te brengen in de content die je deelt. Zo bereik je met de juiste informatie de gewenste doelgroep voor jouw volgende evenement.

In deze whitepaper willen we je meer vertellen over het opstellen van een contentmarketing strategie en hoe je dit slim kunt inzetten rondom je evenement.

Voor wie is deze whitepaper?

Deze whitepaper is speciaal samengesteld voor eventorganisatoren, eventmarketeers en evenementenbureaus die zich bezighouden met het promoten van een evenement.

Download de whitepaper:

Contact

Neem contact op met Marijke

Meer weten over contentmarketing of benieuwd hoe wij je kunnen helpen om een goed event te organiseren? Neem contact op met Marijke.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Marijke

Meer weten over contentmarketing of benieuwd hoe wij je kunnen helpen om een goed event te organiseren? Neem contact op met Marijke.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws