NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

We’re back but different

Eventsummit

Na de brand op onze locatie in september 2022, zijn we een tijdje stil geweest. We hebben echter zeker niet stil gezeten! In tegendeel: ons team heeft enorm hard gewerkt aan een nieuw NBC Congrescentrum. Alle plannen zijn inmiddels definitief en onze bouwvergunning is binnen. We kunnen dus beginnen aan de bouw van een geheel vernieuwde locatie.

Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland, komen we anders en nóg beter terug dan voorheen. Wat hetzelfde is gebleven? Ons gedreven en betrokken team en ons full service concept waarmee wij als familiebedrijf unieke eventbelevingen creëren. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten.

Bezoek je ons op de EventSummit?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze plannen en alvast een digitaal kijkje nemen in ons nieuwe pand? Ontmoet ons dan op de EventSummit op donderdag 9 maart. Op onze stand zullen we onze bouwplannen en nieuwe mogelijkheden met je delen. Zien we je daar?

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer weten over de nieuwe plannen? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer weten over de nieuwe plannen? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024