Test: welk type eventorganisator ben jij?

Aan de hand van 12 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type event organisator jij bent.

12 januari 2018

Eventmanager-test-welk-type-eventmanger-ben-jij
  • Organiseer jij wel eens een zakelijk evenement? Dan weet je vast als geen ander dat hier een hoop bij komt kijken. Een goed programma samenstellen, de juiste locatie vinden en interessante sprekers boeken zijn slechts een greep uit jouw organisatiewerkzaamheden. Maar wat voor type event organisator ben jij? Wie is de persoon achter jouw organisatie-skills? Aan de hand van 11 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type event organisator jij bent.

    Misschien ben jij wel enorm creatief in de invulling van het programma en weet jij gasten als geen ander een voldaan gevoel te geven. Of misschien ben jij een specialist in innovatie en altijd op zoek naar de nieuwste tools en apps. Wellicht ben jij wel een geboren teamspeler of juist een kei in multitasken... jouw kenmerken zeggen veel over de uitvoer en organisatie van de evenementen in jouw portfolio.

    Vul de test in om erachter te komen. We hebben geen e-mailadres of gegevens van je nodig, aan de hand van 11 vragen en cases ontdek jij binnen 5 minuten welk type organisator je bent... én natuurlijk wat je daar aan hebt.

Meer over het nieuw NBC

Lees meer nieuws

Gouden Giraffe Event Awards komt naar NBC

Gouden Giraffe Event Awards komt naar NBC

Nieuws vanuit het NBC 11 april 2024
Familiebedrijf NBC viert heropening na anderhalf jaar bouwen

Familiebedrijf NBC viert heropening na anderhalf jaar bouwen

Nieuws vanuit het NBC 11 maart 2024
Duurzame eventcatering? Het kan!

Duurzame eventcatering? Het kan!

Food & Beverages 20 september 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op