Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Test: welk type eventorganisator ben jij?

Eventmanager test - welk type ben jij

  • Organiseer jij wel eens een zakelijk evenement? Dan weet je vast als geen ander dat hier een hoop bij komt kijken. Een goed programma samenstellen, de juiste locatie vinden en interessante sprekers boeken zijn slechts een greep uit jouw organisatiewerkzaamheden. Maar wat voor type event organisator ben jij? Wie is de persoon achter jouw organisatie-skills? Aan de hand van 11 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type event organisator jij bent.

    Misschien ben jij wel enorm creatief in de invulling van het programma en weet jij gasten als geen ander een voldaan gevoel te geven. Of misschien ben jij een specialist in innovatie en altijd op zoek naar de nieuwste tools en apps. Wellicht ben jij wel een geboren teamspeler of juist een kei in multitasken... jouw kenmerken zeggen veel over de uitvoer en organisatie van de evenementen in jouw portfolio.

    Vul de test in om erachter te komen. We hebben geen e-mailadres of gegevens van je nodig, aan de hand van 11 vragen en cases ontdek jij binnen 5 minuten welk type organisator je bent... én natuurlijk wat je daar aan hebt.

Laatste nieuws