Test: welk type eventorganisator ben jij?

Aan de hand van 11 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type eventorganisator jij bent.

12 mei 2024

Eventmanager-test-welk-type-eventmanger-ben-jij

Organiseer jij wel eens een zakelijk evenement? Dan weet je vast als geen ander dat hier een hoop bij komt kijken. Een goed programma samenstellen, de juiste locatie vinden en interessante sprekers boeken zijn slechts een greep uit jouw organisatiewerkzaamheden. Maar wat voor type event organisator ben jij? Wie is de persoon achter jouw organisatie-skills? Aan de hand van 11 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type event organisator jij bent.

Misschien ben jij wel enorm creatief in de invulling van het programma en weet jij gasten als geen ander een voldaan gevoel te geven. Of misschien ben jij een specialist in innovatie en altijd op zoek naar de nieuwste tools en apps. Wellicht ben jij wel een geboren teamspeler of juist een kei in multitasken… jouw kenmerken zeggen veel over hoe jij events organiseert.

Vul de test in om erachter te komen. We hebben geen e-mailadres of gegevens van je nodig, vul de 11 vragen in en ontdek binnen 5 tot 10 minuten welk type organisator je bent… én natuurlijk wat je daar aan hebt.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op