NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Test: welk type eventorganisator ben jij?

Aan de hand van 12 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type event organisator jij bent.

Eventmanager test - welk type ben jij

  • Organiseer jij wel eens een zakelijk evenement? Dan weet je vast als geen ander dat hier een hoop bij komt kijken. Een goed programma samenstellen, de juiste locatie vinden en interessante sprekers boeken zijn slechts een greep uit jouw organisatiewerkzaamheden. Maar wat voor type event organisator ben jij? Wie is de persoon achter jouw organisatie-skills? Aan de hand van 11 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je welk type event organisator jij bent.

    Misschien ben jij wel enorm creatief in de invulling van het programma en weet jij gasten als geen ander een voldaan gevoel te geven. Of misschien ben jij een specialist in innovatie en altijd op zoek naar de nieuwste tools en apps. Wellicht ben jij wel een geboren teamspeler of juist een kei in multitasken... jouw kenmerken zeggen veel over de uitvoer en organisatie van de evenementen in jouw portfolio.

    Vul de test in om erachter te komen. We hebben geen e-mailadres of gegevens van je nodig, aan de hand van 11 vragen en cases ontdek jij binnen 5 minuten welk type organisator je bent... én natuurlijk wat je daar aan hebt.

Contact

Neem contact op met

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024