NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Vergeet niet te feesten: vier je successen

Hoe vier jij succes? Maak je een vreugdedansje, beloon je jezelf met een gebakje of gaat de kurk van de champagnefles? Het kan je niet ontgaan zijn: ‘Work hard, play hard’ is anno nu een van de populairste levensmotto’s. Dat is niet voor niets. Succes bereik je niet zomaar. Vaak heb je er met je team hard voor moeten werken. Successen moeten dan ook altijd gevierd worden. In de waan van de dag vergeten we dat nogal eens. We geven je drie redenen waarom het zo belangrijk is om successen te vieren, maar eigenlijk zou één al genoeg moeten zijn.

‘Positive mind, positive result’

Het vieren van successen zorgt voor een positieve vibe en versterkt het teamgevoel. Door trots te zijn op wat je hebt bereikt, maakt je lichaam een (geluks)stofje aan. Het stofje zorgt ervoor dat je energielevel stijgt. Dit draagt weer bij aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Mag je een complimentje ontvangen? Dan krijg je direct meer zelfvertrouwen en lef om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vergeet successen dus niet te vieren, maar vergeet ook niet om je collega’s te vertellen hoe blij je met ze bent.

Foutje? Goed zo!

Het vieren van successen biedt opening tot evaluatie. Leer vooral ook van de dingen die niet zo succesvol waren. Een van ’s werelds succesvolste ondernemers, Steve Jobs, stond kort stil bij zijn successen, maar nam de tijd om te leren van zijn fouten. In 2005 gaf hij er zelfs een hele speech over op Stanford University. Door te focussen op wat er goed gaat en wat er beter kan, formuleer je leerpunten en ontwikkel en verbeter je je team.

Een nieuw begin

Het vieren van een succes geeft niet alleen een belangrijk einde aan, maar ook de start van een nieuw begin. Ga je bijvoorbeeld werken met een nieuw systeem of bereik je een nieuwe fase binnen een project? Door stil te staan bij een mijlpaal ontstaan automatisch nieuwe ideeën over vervolgtrajecten. Vieren is dus belangrijk om de voortgang te behouden: je team gaat verbonden en met een frisse blik een succesvolle toekomst tegemoet.

Wordt het een high five of een groot feest?

Vier zowel groots als klein. Heb je een bijzonder succes te vieren? Pak het dan ook groots aan. Denk eens aan een feest op een externe locatie. Je zorgen worden volledig uit handen genomen en collega’s voelen zich extra gewaardeerd. Feesten in een andere omgeving wordt gezien als een uitje en kan leiden tot een betere band met collega’s. Toch liever een kleiner feest organiseren op je eigen locatie, maar je gasten wel culinaire verrassingen voorschotelen? In beide gevallen biedt het NBC uitkomst. Niet alleen bij ons in huis serveren wij onze gasten heerlijke gerechten, ook op locatie zijn wij de ideale partner. Laat ons de volledige catering uit handen nemen, je handen heb je immers al vol aan de organisatie. Wij regelen het transport, de materialen en alle benodigdheden om het feest tot een succes te maken.

Contact

Neem contact op met Elise

Zelf een feest organiseren? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Zelf een feest organiseren? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024