Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download ons trendrapport: de event trends voor 2020

Download het event trendrapport 2020

Het vakgebied van de eventorganisator verandert ra-zend-snel. Om vroegtijdig in te spelen op wat er komen gaat, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Om je daarmee te helpen, hebben we een uitgebreid trendrapport samengesteld met daarin 20 event trends voor 2020.

In dit rapport lees je welke trends wij verwachten terug te zien op evenementen. Onder andere op het gebied van technologie, communicatie, food, content, duurzaamheid en de event experience. Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen? Download dan ons trendrapport door onderstaand formulier in te vullen.

Download het trendrapport en ontdek de event trends van 2020:

Contact

Neem contact op met Ilse

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Ilse.

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Ilse

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Ilse.

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws