Welk type marketeer ben jij? Doe de test!

Aan de hand van 11 afwisselende vragen, situaties en bijbehorende types, ontdek je binnen 5 tot 10 minuten welk type marketeer jij bent. En natuurlijk wat je daaraan hebt!

8 april 2020

welk type marketeer ben jij

Als marketeer werk je in een vakgebied dat zich continu ontwikkelt. Creatieve concepten bedenken. Je strategie bepalen. Analyseren. Onderzoeken. Nieuwe tools ontdekken en uitproberen. Het is slechts een greep uit je dagelijkse bezigheden.

Maar achter iedere marketeer schuilt een persoonlijkheid. Een visie. Een diepgewortelde drive om een succes te maken van jouw functie. Wie is de persoon achter jouw marketingskills? Wat typeert jou in je werk? Daar hebben we een test voor gemaakt. Ontdek welk type marketeer jij bent aan de hand van elf afwisselende vragen en herkenbare situaties.

Na het invullen van de test zie je direct welk van de zes verschillende typen marketeer jij bent. En natuurlijk wat je daar aan hebt!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op