NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Template: de ultieme contentkalender voor eventorganisatoren [2022]

Contentkalender voor eventorganisatoren

De communicatie voor, tijdens en na je evenement is één van de belangrijkste zaken om jouw gasten aan je event of organisatie te binden. Of er nu een online of fysiek event op de planning staat: je wilt je gasten betrokken houden, informeren en inspireren. Maar met wat voor content ga je jouw doelgroep boeien? En via welke kanalen ga je deze content distribueren? Met een contentkalender heb je houvast voor alle communicatie-uitingen die je doet op social media. Zo kun je van tevoren berichten, blogs of video’s bepalen en inplannen op de juiste dagen.

Speciaal voor jou als eventorganisator hebben wij een handige te downloaden Excel-template gemaakt waarin je eenvoudig de content kunt inplannen. Deze loopt van januari 2022 tot en met december 2022, dus je kunt het hele jaar vooruit. 😉 Ook zijn de belangrijke feest- en inhaakdagen hierin meegenomen en is er onderscheid gemaakt in de soorten content die je kunt delen. De template helpt je om de communicatie rondom je evenement beter te structureren. Download de contentkalender template hieronder.

Download de contentkalender template 2022:

 

Contact

Neem contact op met Elise

Heb je vragen over de communicatie rondom je evenement of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Heb je vragen over de communicatie rondom je evenement of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024