Template: de ultieme contentkalender voor eventorganisatoren [2022]

De communicatie voor, tijdens en na je evenement is één van de belangrijkste zaken om jouw gasten aan je event of organisatie te binden. Of er nu een online of fysiek event op de planning staat: je wilt je gasten betrokken houden, informeren en inspireren. Maar met wat voor content ga je jouw doelgroep boeien? En via welke kanalen ga je deze content distribueren? Met een contentkalender heb je houvast voor alle communicatie-uitingen die je doet op social media. Zo kun je van tevoren berichten, blogs of video's bepalen en inplannen op de juiste dagen.

21 november 2021

contentkalender template

Speciaal voor jou als eventorganisator hebben wij een handige te downloaden Excel-template gemaakt waarin je eenvoudig de content kunt inplannen. Deze loopt van januari 2022 tot en met december 2022, dus je kunt het hele jaar vooruit. 😉 Ook zijn de belangrijke feest- en inhaakdagen hierin meegenomen en is er onderscheid gemaakt in de soorten content die je kunt delen. De template helpt je om de communicatie rondom je evenement beter te structureren. Download de contentkalender template hieronder.

Download de contentkalender template 2022:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Wat als ik meer capaciteit nodig heb voor mijn bijeenkomst?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Cindy en het komt jouw kant op!

Cindy
Sales
Neem contact op met Cindy