Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Summer Vibes: vier de zomer bij het NBC Congrescentrum

De zomermaanden staan weer voor de deur. Om dat te vieren mixt het NBC Congrescentrum van medio april tot en met september business  met pleasure tijdens Summer Vibes. Een sfeervolle tuin van 1.800m2, foodtrucks vol met lekker eten, entertainment en bovenal een gastvrij team. De perfecte setting om weer écht samen te genieten van deze zonnige periode. Voel jij al zomerkriebels?

Summer Vibes NBC CongrescentrumHet NBC Congrescentrum verwacht dat veel bedrijven de aankomende zomer flink wat in te halen hebben. Tijdens de pandemie zijn veel fysieke bijeenkomsten uitgesteld of verplaatst naar een digitaal alternatief. Nu alle maatregelen zijn opgeheven, staat niets je meer in de weg om live samen te komen. Of het nu om een training of personeelsupdate gaat of juist om informeel samenkomen met een borrel of barbecue. Deze zomer vieren we ‘live’!

Zomers proosten met jouw gasten

Wat mag je verwachten? Verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting, foodcourt en een game-area. Tel daar het gastvrije team van het NBC Congrescentrum bij op en Summer Vibes is compleet. Deze feestelijke setting in combinatie met het warme seizoen toveren vast een glimlach op het gezicht van jouw gasten! Samen met live gezelschap proosten op deze zonnige periode draagt daar natuurlijk extra aan bij.

De ideale periode voor een bijeenkomst

Het is druk in evenementenland. Nu alle maatregelen zijn opgeheven, stromen de agenda’s bij mening evenementenlocatie en -leverancier gelukkig weer vol. Daarom kan een datum vastleggen voor jou als opdrachtgever in deze drukke periode best lastig zijn. Ook daarom lanceert het NBC het concept Summer Vibes. We trekken het eventseizoen gewoon door tot in de zomer. Zo zorgen we ervoor dat je ook in de zomermaanden jouw bijeenkomst kan organiseren. Met alle zomerse extra’s die deze informele setting biedt.

Meer informatie over Summer Vibes? Bekijk onze speciale Summer Vibes pagina hier. Benieuwd naar de beschikbare ruimtes tijdens de zomerperiode? Bekijk hier onze ruimtes.

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer weten over Summer Vibes? Of wil je sparren over onze zomerse mogelijkheden? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer weten over Summer Vibes? Of wil je sparren over onze zomerse mogelijkheden? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024