Trend van zomer 2020: organiseer een summer school

In onze trendblog kun je lezen dat één van de trends voor dit jaar, een bijeenkomst organiseren in de zomer is. Deze trend komt voort uit het feit dat we als mens leergierig zijn ingesteld, maar dat de werkdruk anno 2020 weinig tijd overlaat om nieuwe kennis op te doen. Daarom is een training in de zomerperiode de uitkomst. Van pingpongtafels tot een foodtruck tijdens de lunch. Wat de summer school verder inhoudt, lees je in de blog.

10 februari 2020

summer is cool bij het NBC Congrescentrum

De ultieme periode om bij te spijkeren

De periode welke de meest uitgelezen kans is om kennis bij te spijkeren? De zomermaanden natuurlijk. Mensen zijn namelijk veel relaxter en minder hectisch dan in de rest van het jaar. De lagere werkdruk in combinatie met mooi weer én een positievere mindset zorgen voor ideale leeromstandigheden. Deze rustige periode leent zich perfect voor een zomerse bijeenkomst voor (nieuwe) medewerkers, klanten, cursisten of andere stakeholders.

Maar mensen gaan toch massaal op vakantie? Dat klopt, echter is volgens het CBS in de piekweek van het hoogseizoen nog geen 25 procent van de Nederlanders tegelijkertijd op vakantie. Dat betekent dat er nog heel veel mensen gewoon aan het werk zijn. Juist in die rustige zomerperiode hebben die mensen meer ‘lucht’ om zich op professioneel vlak te ontwikkelen. Speel daar dus op in met jouw training, cursus, summer school of meeting.

Een meeting of training in de zomermaanden. Why not?

Een zakelijke bijeenkomst in de zomer bij het NBC Congrescentrum is speciaal. Als je namelijk de keuze hebt gemaakt om in de zomer een training te volgen of een meeting bij te wonen, dan mag dat ook best een beetje leuker zijn, toch? Daarom ademt onze locatie de ‘summer is cool’ vibe. We stellen jouw gasten in staat om business with pleasure te mixen. Waar je dan aan moet denken? Een coole meeting room met klimaatbeheersing, relaxen op ons zonnige terras aangekleed in festivalsfeer, een zomerse lunch met gerechten uit onze foodtruck, ijs in de pauze en allerlei ontspannende activiteiten, zoals tafeltennis, airhockey, levensgroot schaken of darten.

Van pingpongtafels tot een foodtruck tijdens de lunch: organiseer bij het NBC jouw zomerse bijeenkomst.

Van pingpongtoernooien tot aan een foodtruck 

Tijdens de zomerperiode genieten je gasten van een aantal extra’s bij de culinaire invulling. Zo serveren we de lunch bij mooi weer op het terras van The Y en vanuit onze foodtruck serveren we iedere dag een ander warm gerecht, zoals een burger of saté. In de middagpauze serveren we ons eigen NBC ijs, in de smaken vanille, aardbeisorbet of karamel zeezout.

Niet alleen op culinair gebied is het een feestje om bij het NBC te zijn. We hebben ook een aantal extra faciliteiten om in een relaxte sfeer aan het werk te gaan. Zo kun je in de pauzes een heus pingpongtoernooi houden met je gasten. Of wordt er een potje levensgroot geschaakt op het terras? Overigens is het terras van The Y de gehele dag geopend. Naast lunchen en activiteiten op het terras, kun je tijdens de pauzemomenten of na afloop ook genieten van de zon.

Organiseer nu een korte bijeenkomst die energie en plezier opleveren

De enige echte ‘summer is cool’ vibe ervaar je bij het NBC in de maanden juli en augustus. Naast de vele activiteiten en zomerse lunch, staat er de hele dag een team voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst. Kom je er dus even niet uit met de techniek, airco of iets anders? Geen nood!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim en het komt jouw kant op!

Kim
Sales
Neem contact op