Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Whitepaper: stappenplan voor een bijzondere aftermovie

Je kent ze wel: de ietwat saaie aftermovies van zakelijke events. Vaak bestaan ze uit een vast stramien, corporate deuntje en net iets te lang qua lengte. Het doel van een aftermovie is natuurlijk om de sfeer van de dag te laten zien. Zo kunnen de gasten de dag nog een keer beleven en kun je toekomstige gasten enthousiast maken. Maar is zo’n stramien van sprekers in beeld, drie interviews afgewisseld met een aantal sfeerbeelden wel écht inspirerend?

Stappenplan bijzondere aftermovie

We denken dat het beter kan! Een bijzondere aftermovie is namelijk meer dan een compilatie van de dag. Samen met onze videopartner KLCK. hebben we daarom waardevolle tips verzameld zodat jouw volgende aftermovie echt bijzonder én inspirerend wordt. Met dit stappenplan garanderen wij jou een bijzondere aftermovie.

Download de whitepaper:

Stappenplan - zo zorg je voor een bijzondere aftermovie

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Heb je vragen over het organiseren van een evenement? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Heb je vragen over het organiseren van een evenement? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws