Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Whitepaper: stappenplan voor een bijzondere aftermovie

Je kent ze wel: de ietwat saaie aftermovies van zakelijke events. Vaak bestaan ze uit een vast stramien, corporate deuntje en net iets te lang qua lengte. Het doel van een aftermovie is natuurlijk om de sfeer van de dag te laten zien. Zo kunnen de gasten de dag nog een keer beleven en kun je toekomstige gasten enthousiast maken. Maar is zo’n stramien van sprekers in beeld, drie interviews afgewisseld met een aantal sfeerbeelden wel écht inspirerend?

Stappenplan bijzondere aftermovie

We denken dat het beter kan! Een bijzondere aftermovie is namelijk meer dan een compilatie van de dag. Samen met onze videopartner KLCK. hebben we daarom waardevolle tips verzameld zodat jouw volgende aftermovie echt bijzonder én inspirerend wordt. Met dit stappenplan garanderen wij jou een bijzondere aftermovie.

Download de whitepaper:

Stappenplan - zo zorg je voor een bijzondere aftermovie

Contact

Neem contact op met Anne

Heb je vragen? Of wil je ideeën uitwisselen? Neem contact op met Anne.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Anne

Heb je vragen? Of wil je ideeën uitwisselen? Neem contact op met Anne.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws