NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

[Onderzoeksrapport] Thuiswerken en de impact op vergaderen

Onderzoeksrapport thuiswerken en vergaderingen
Door de coronacrisis is vrijwel heel Nederland in één klap gewend geraakt aan thuiswerken. Videomeetings, online samenwerken en het volgen van virtuele events zijn anno 2020 de normaalste zaak van de wereld. Dat ineens fulltime thuiswerken even wennen is, begrijpen we als geen ander. Geen praatjes bij de koffieautomaat, je eettafel is je nieuwe bureau en je favoriete collega’s hebben plaatsgemaakt voor je eventuele partner, kinderen of je huisdieren.

Hoe ervaren wij deze nieuwe manier van werken? Kunnen we voldoende in verbinding blijven met ons team? Is vergaderen op afstand net zo doeltreffend als in het ‘echt’ vergaderen? Dat vroegen wij ons ook af. Daarom hebben we bij het NBC Congrescentrum onderzoek gedaan naar de staat van thuiswerken en de impact hiervan op samenwerken met je team en vergaderen.

We hebben van 304 questionnaires de resultaten gebundeld en geanalyseerd. De deelnemers aan de questionnaire komen uit een ruime diversiteit aan branches, bedrijven en bedrijfsgroottes. Benieuwd naar de resultaten? Download het onderzoeksrapport via het formulier hieronder.

Download het onderzoeksrapport:

Contact

Neem contact op met

Heb je vragen over het onderzoeksrapport? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vergadering bij het NBC? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met

Heb je vragen over het onderzoeksrapport? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vergadering bij het NBC? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024