[Onderzoeksrapport] Thuiswerken en de impact op vergaderen

Door de coronacrisis is vrijwel heel Nederland in één klap gewend geraakt aan thuiswerken. Videomeetings, online samenwerken en het volgen van virtuele events zijn anno 2020 de normaalste zaak van de wereld. Dat ineens fulltime thuiswerken even wennen is, begrijpen we als geen ander. Geen praatjes bij de koffieautomaat, je eettafel is je nieuwe bureau en je favoriete collega’s hebben plaatsgemaakt voor je eventuele partner, kinderen of je huisdieren.

3 augustus 2020

Onderzoeksrapport1

Hoe ervaren wij deze nieuwe manier van werken? Kunnen we voldoende in verbinding blijven met ons team? Is vergaderen op afstand net zo doeltreffend als in het ‘echt’ vergaderen? Dat vroegen wij ons ook af. Daarom hebben we bij het NBC Congrescentrum onderzoek gedaan naar de staat van thuiswerken en de impact hiervan op samenwerken met je team en vergaderen.

We hebben van 304 questionnaires de resultaten gebundeld en geanalyseerd. De deelnemers aan de questionnaire komen uit een ruime diversiteit aan branches, bedrijven en bedrijfsgroottes. Benieuwd naar de resultaten? Download het onderzoeksrapport via het formulier hieronder.

Download het onderzoeksrapport:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim en het komt jouw kant op.

Kim
Sales
Neem contact op