NBC Congrescentrum nieuwe sponsor van Alpe d’HuZes

Het NBC Congrescentrum heeft zich verbonden met Alpe d’HuZes, het evenement waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Franse berg Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

13 maart 2018

ad6sponsor

Op maandag 6 maart 2017 tekenden Alpe d’HuZes-voorzitter Johan van der Waal en Justin van Hooijdonk, directeur NBC Congrescentrum, de sponsorovereenkomst. Hiermee verbindt de Nieuwegeinse congres- en evenementenlocatie zich in ieder geval voor de komende drie jaar aan stichting Alpe d’HuZes.

Het inmiddels onder vrijwel alle Nederlanders bekende initiatief Alpe d’HuZes bevordert onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. “Een fantastische missie, waar wij graag in participeren.” aldus Justin van Hooijdonk. “Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel een keer te maken gehad met deze vreselijke ziekte. Als wij ons steentje bij kunnen dragen om kanker uiteindelijk de wereld uit te helpen, hoeven we daar niet lang over na te denken. We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking.”

Het NBC Congrescentrum zal de komende drie jaar de bijeenkomsten rondom Alpe d’HuZes voor zowel organisatie, sponsoren als deelnemers faciliteren. In juni zullen ruim 5.000 deelnemers het legendarische gebergte beklimmen onder het motto ‘niemand meer dood aan kanker’. Wil jij hier ook aan meedoen? Dat kan! Inschrijven kan op de website van Alpe d’HuZes.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim en het komt jouw kant op!

Kim
Sales
Neem contact op met Kim