Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

NBC Congrescentrum nieuwe sponsor van Alpe d’HuZes

Het NBC Congrescentrum heeft zich verbonden met Alpe d’HuZes, het evenement waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Franse berg Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Sponsor Alpe d'Huzes

Op maandag 6 maart 2017 tekenden Alpe d’HuZes-voorzitter Johan van der Waal en Justin van Hooijdonk, directeur NBC Congrescentrum, de sponsorovereenkomst. Hiermee verbindt de Nieuwegeinse congres- en evenementenlocatie zich in ieder geval voor de komende drie jaar aan stichting Alpe d’HuZes.

Het inmiddels onder vrijwel alle Nederlanders bekende initiatief Alpe d’HuZes bevordert onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. “Een fantastische missie, waar wij graag in participeren.” aldus Justin van Hooijdonk. “Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel een keer te maken gehad met deze vreselijke ziekte. Als wij ons steentje bij kunnen dragen om kanker uiteindelijk de wereld uit te helpen, hoeven we daar niet lang over na te denken. We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking.”

Het NBC Congrescentrum zal de komende drie jaar de bijeenkomsten rondom Alpe d’HuZes voor zowel organisatie, sponsoren als deelnemers faciliteren. In juni zullen ruim 5.000 deelnemers het legendarische gebergte beklimmen onder het motto ‘niemand meer dood aan kanker’. Wil jij hier ook aan meedoen? Dat kan! Inschrijven kan op de website van Alpe d’HuZes.

Contact

Neem contact op met

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen over onze ruimtes? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen over onze ruimtes? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws