Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Van 3D naar 4K: het NBC lanceert 4K projectie in de Grand Hall

Wij kondigen graag weer iets GROOTS aan! Na de succesvolle introductie van ons 3D projectiedecor in 2015, kunnen we dit jaar natuurlijk onmogelijk aan ons voorbij laten gaan zonder te innoveren. Wij presenteren je graag ons nieuwe technologische hoogstandje: 4K projectie met bijbehorend 4K decor in de Grand Hall. 

De eerste locatie met 4K projectie

Met de aanwinst van de nieuwe projectiemogelijkheden is het NBC de eerste congres- en evenementenlocatie in Nederland met permanente 4K projectie. Het bijbehorende decor staat op vaste basis in de Grand Hall en heeft een totale oppervlakte van ruim 184 m². Het geprojecteerde beeld is zo’n 4 keer scherper dan HD en zorgt voor een unieke en haarscherpe beleving op jouw event.

De beleving naar een hoger niveau

“Na het succes van ons 3D decor in de Event Hall en de enthousiaste reacties hierop van onze opdrachtgevers, was het voor ons de uitdaging om ook in de Grand Hall iets spectaculairs te maken. Wij zijn gegaan voor het hoogst haalbare: 4K projectie op de maximale breedte en hoogte.” aldus Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum. “We merken dat onze opdrachtgevers behoefte hebben aan iets nieuws om zich te onderscheiden: nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan de ultieme event experience. De kracht van beeld en spectaculaire content spelen hier een leidende rol in. Zodra je de Grand Hall binnenloopt, word je omvergeblazen.”

Van 3D naar 4K

Bij het 4K projectiedecor draait het niet zozeer om de diepte in de content zoals bij het 3D decor, maar om de haarscherpe weergave van je content. Levensgroot en vooral enorm realistisch beeld van de sprekers, presentaties en op maat gemaakte backgrounds. Op die manier is de beleving maximaal. Ook voor de gasten achterin de zaal.

Het 4K projectiedecor is en blijft toegankelijk voor al onze opdrachtgevers. Net zoals bij het 3D decor zijn ook op het kersverse decor in de Grand Hall alle weergavemethoden mogelijk. Of het nu gaat om livestreaming, custom-made backgrounds, videomapping of een simpele 4:3 Powerpoint-presentatie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs de 3D-weergave zoals in de Event Hall kunnen we bewerkstelligen op het nieuwe decor.

4K projectie voor jouw event

– Écht haarscherpe weergave van de content, voor alle gasten
– Optimale beleving door een 24 meter breed decor
– Jouw boodschap op onderscheidende wijze overbrengen
– Eindeloze weergavemethoden
– Op maat gemaakte backgrounds of gewoon je eigen materiaal

 


Wil je meer informatie over ons 4K projectiedecor? Of wil je zelf ervaren hoe het decor er in het echt uitziet? Onze accountmanagers vertellen je er graag alles over.
Neem contact op

 

Laatste nieuws