Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Infographic: de NBC facts & figures van 2019

Bij het NBC Congrescentrum kijken we terug op een succesvol 2019. Zo hebben we meer bijeenkomsten dan ooit tevoren mogen faciliteren, zijn er flink wat innovaties in ons pand doorgevoerd en hebben we veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ook hebben we serieuze stappen ondernomen op het gebied van duurzaamheid: we zijn sinds dit jaar volledig aardgasvrij en serveren onze gerechten voornamelijk uit duurzame disposables. Als kroon op het werk resulteerde dit in hele mooie beoordelingen van onze opdrachtgevers en gasten. We kunnen niet wachten om dit jaar jouw bijeenkomst weer tot een succes te maken.

Om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar, hebben we onze NBC facts & figures van 2019 verzameld. Je leest al onze highlights en statistieken in onderstaande infographic.

Mede dankzij jou hebben we een topjaar achter de rug, bedankt!

Infographic - De NBC facts & figures van 2019

Contact

Neem contact op met Elise

Wil jij in 2019 samen met ons een bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Wil jij in 2019 samen met ons een bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws