Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Infographic: de NBC facts & figures van 2019

Bij het NBC Congrescentrum kijken we terug op een succesvol 2019. Zo hebben we meer bijeenkomsten dan ooit tevoren mogen faciliteren, zijn er flink wat innovaties in ons pand doorgevoerd en hebben we veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ook hebben we serieuze stappen ondernomen op het gebied van duurzaamheid: we zijn sinds dit jaar volledig aardgasvrij en serveren onze gerechten voornamelijk uit duurzame disposables. Als kroon op het werk resulteerde dit in hele mooie beoordelingen van onze opdrachtgevers en gasten. We kunnen niet wachten om dit jaar jouw bijeenkomst weer tot een succes te maken.

Om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar, hebben we onze NBC facts & figures van 2019 verzameld. Je leest al onze highlights en statistieken in onderstaande infographic.

Mede dankzij jou hebben we een topjaar achter de rug, bedankt!

Infographic - De NBC facts & figures van 2019

Contact

Neem contact op met Elise

Wil jij in 2019 samen met ons een bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Wil jij in 2019 samen met ons een bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws