Het NBC lanceert eigen streamingomgeving

Door de coronacrisis is vrijwel heel Nederland in één klap gewend geraakt aan thuiswerken. Videomeetings, online samenwerken en het volgen van virtuele events zijn anno 2021 de normaalste zaak van de wereld. Ook wanneer je weer live wilt samenkomen met je collega’s, relaties of klanten zal het digitale aspect aanwezig blijven. Daarom heeft het NBC de mogelijkheid gecreëerd om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te komen. Door middel van een eigen streamingomgeving met Vimeo, kunnen deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn toch participeren in de bijeenkomst. Een vergadering of subsessie stream je in diverse zalen op een gemakkelijk manier via onze beveiligde en geheel te branden omgeving naar al jouw online gasten.

12 april 2021

online en livestreammogelijkheden

Vaste livestreamcamera in onze zalen

Vier van onze zalen en onze twee evenementenhallen zijn voorzien van een Sony 4K camera waarmee met haarscherpe beeldkwaliteit op een toegankelijke wijze een vergadering, bijeenkomst of presentatie te livestreamen is.

De camera is in deze zalen bevestigd aan het plafond en kent drie kaders waarmee de spreker in beeld gebracht kan worden. Deze variëren van wide shot tot close-up. Door de laptop aan te sluiten kan de presentatie die de spreker op het scherm toont, eveneens getoond worden in de livestream. De camerapositie is gemakkelijk te selecteren vanaf het bedieningspaneel in de zaal. Zo heb je alles op één centrale plek.

Toegankelijke stream via NBC Vimeo

Voor de streams afkomstig uit deze zalen faciliteert het NBC een eigen beveiligde livestream die getoond wordt op een beveiligde webpagina. Hiervoor werken wij met een eigen Vimeo stream. Deze stream kent domain-level privacy waardoor de livestream alleen geëmbed kan worden door een goedgekeurd domein. Daarnaast is de livestream beveiligd met een wachtwoord en kent het een geldigheidsduur.

De livestream embedden wij op een verborgen pagina op onze website. Je ontvangt hiervoor een unieke URL die beveiligd is met een pincode van zes cijfers. Deze gegevens verstrek je vervolgens aan de gasten en de stream zal openen op het gewenste tijdstip. Zo komt op een laagdrempelige manier een professionele online bijeenkomst tot stand!

NBC lanceert livestreamomgeving

Branding livestream omgeving                      

Het unieke aan de NBC streamomgeving is dat deze volledig te branden is naar wens. Verwelkom de online bezoekers in jouw eigen event huisstijl door verschillende elementen van de livestreamomgeving te stylen. Naast de visuele elementen kan er in de omgeving meer achtergrondinformatie gegeven worden aan de gasten over de livestream. Zo kan er informatie worden gegeven over de, sprekers of programmaonderdelen. Je kunt zelfs sponsoren een podium geven onderaan deze livestreamomgeving!

Deze unieke livestreamomgeving maakt het daarnaast mogelijk om direct contact te maken met jouw online bezoekers. Breid jouw livestream uit met een chat, poll of Q&A. Zo behoud je interactie tijdens jouw online bijeenkomst!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op