Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC lanceert eigen online eventplatform

In samenwerking met onze partner deRegistratiebalie hebben wij een eigen online eventportaal ontwikkeld voor online en hybride evenementen. Met dit platform beleeft de online bezoeker vanuit huis een evenement alsof hij of zij fysiek aanwezig is in het NBC Congrescentrum. Het platform beschikt over alle elementen die van toegevoegde waarde zijn voor de online bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan netwerken met andere deelnemers, een beursplein, subruimtes, meerdere streams en  chatfuncties.

Op deze pagina laten we je zien hoe het eventportaal er in de praktijk uitziet.

Jouw bezoekers ontvangen een mail met daarin de link naar het eventportaal. De gasten worden ontvangen voor het NBC Congrescentrum en de digitale deuren worden geopend.

De deelnemer maakt zijn of haar profiel compleet met een foto. Vanwege de AVG-wet wordt de bezoeker gevraagd om goedkeuring te geven voor de zichtbaarheid op het platform.

Via de centrale homepagina worden de deelnemers wegwijs gemaakt door het portaal. Op de homepagina zijn alle elementen van jouw congres toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld: de plenaire stream en subsessies.

In de navigeerbalk aan de linkerkant wordt onder andere het algemene programma getoond van de dag. Dit zijn klikbare links zodat direct doorverwezen wordt naar de betreffende streampagina.

Het platform biedt deelnemers die goedkeuring hebben gegeven de mogelijkheid om met elkaar te netwerken. Via de 1-op-1 chat kan er onderling contact gelegd worden.

Benieuwd naar meer? Neem contact op met onze accountmanagers voor een persoonlijke demo van het NBC Eventportaal.

Contact

Neem contact op met Karen

Heb je vragen over het platform of wil je een demo? Neem contact op met Karen.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Karen

Heb je vragen over het platform of wil je een demo? Neem contact op met Karen.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024