NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC is de eerste locatie in Nederland met 3D projectie

Wij hebben GROOT nieuws! Als innovatieve evenementenlocatie zijn we altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen en technische hoogstandjes om jouw zakelijke bijeenkomst tot een nóg groter succes te maken. Deze zomer hebben we de Event Hall flink onder handen genomen. In samenwerking met partners Mindsetting, Hulskamp en Purple Haze heeft het NBC namelijk het eerste permanente 3D projectiedecor in Nederland geïntroduceerd.

Grootste projectiedecor in Nederland

Met de aanwinst van de nieuwe projectie, heeft het NBC Congrescentrum op vaste basis 3D projectiemogelijkheden in huis. En daar blijft het niet bij: de drie schermen met een totale breedte van 28 meter vormen samen ook het grootste projectiedecor van alle evenementenlocaties in Nederland.

Eindeloze mogelijkheden

“We vonden het tijd voor een grootse innovatie om jouw event naar een volgend niveau te tillen.” aldus Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum. “Met het nieuwe decor kunnen we letterlijk al jouw wensen vertalen naar levensgrote projecties. Samen met jou maken wij jouw content op maat om te projecteren tijdens jouw event. Of het nu gaat om livestreaming, picture in picture, videomapping of andere innovatieve weergavemethoden: echt alles is mogelijk.”

Wat betekent het nieuwe 3D projectiedecor voor jou?

  • Blaas jouw bezoekers omver
  • Superieure weergave op een 28 meter breed decor
  • 3-dimensionale diepte in zowel het decor als in de content
  • Haarscherpe HD kwaliteit
  • Alle weergavemethoden zijn mogelijk

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe projectiedecor voor jouw zakelijke bijeenkomst? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe projectiedecor voor jouw zakelijke bijeenkomst? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024