Het NBC is de eerste locatie in Nederland met 3D projectie

Wij hebben GROOT nieuws! Als innovatieve evenementenlocatie zijn we altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen en technische hoogstandjes om jouw zakelijke bijeenkomst tot een nóg groter succes te maken. Deze zomer hebben we de Event Hall flink onder handen genomen. In samenwerking met partners Mindsetting, Hulskamp en Purple Haze heeft het NBC namelijk het eerste permanente 3D projectiedecor in Nederland geïntroduceerd.

28 augustus 2015

3d-projectiedecor

Grootste projectiedecor in Nederland

Met de aanwinst van de nieuwe projectie, heeft het NBC Congrescentrum op vaste basis 3D projectiemogelijkheden in huis. En daar blijft het niet bij: de drie schermen met een totale breedte van 28 meter vormen samen ook het grootste projectiedecor van alle evenementenlocaties in Nederland.

Eindeloze mogelijkheden

“We vonden het tijd voor een grootse innovatie om jouw event naar een volgend niveau te tillen.” aldus Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum. “Met het nieuwe decor kunnen we letterlijk al jouw wensen vertalen naar levensgrote projecties. Samen met jou maken wij jouw content op maat om te projecteren tijdens jouw event. Of het nu gaat om livestreaming, picture in picture, videomapping of andere innovatieve weergavemethoden: echt alles is mogelijk.”

Wat betekent het nieuwe 3D projectiedecor voor jou?

  • Blaas jouw bezoekers omver
  • Superieure weergave op een 28 meter breed decor
  • 3-dimensionale diepte in zowel het decor als in de content
  • Haarscherpe HD kwaliteit
  • Alle weergavemethoden zijn mogelijk

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Kim helpt je graag verder!

Kim
Sales
Neem contact op