Het NBC Congrescentrum tovert locatie om tot Winter Vibes

We naderen het einde van het jaar. Waar we in 2020 de feestdagen in een lockdown doorbrachten, staan alle seinen op groen om dit jaar wél op een feestelijke manier af te sluiten. De anderhalvemeterregel is opgeheven, we gaan steeds vaker naar kantoor en alle soorten evenementen zijn weer mogelijk. En laten we eerlijk zijn: dat moment komt als geroepen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers zich steeds minder verbonden voelen met het werk en met elkaar. Die Zoom-borrels, vrij-mi-bingo’s en digitale maandmeetings zijn de meeste mensen nu ook wel beu.

15 oktober 2021

winterse bijeenkomst

Het is weer tijd om de verbinding op te zoeken. Elkaar in de ogen te kijken. Gezamenlijk terug te blikken op het afgelopen jaar en successen te vieren. Dat is heel belangrijk, want samenkomen met je collega’s of relaties zorgt voor werkplezier en betere resultaten. Dit jaar verdient simpelweg een knallende afsluiting. Daarom creëren we bij het NBC Congrescentrum deze winter de ideale setting om elkaar feestelijk te ontmoeten.

Winter Vibes in de tuin

Winter Vibes: het jaar afsluiten doe je samen

Na het succes van Summer Vibes, waarbij onze tuin werd ingericht in festivalsferen, lanceren wij vanaf eind november Winter Vibes. De tuin, de Grand Hall en de ontvangstruimtes worden volledig ondergedompeld tot een feestelijk winterdecor. Denk hierbij aan sheltertenten, prikverlichting, foodtrucks, heaters,  nostalgische houten ‘Stuben’ en winterse decoratie. Zowel binnen als buiten in de verwarmde tuin. Dit maakt Winter Vibes uitermate geschikt voor een intieme kerstborrel, een winters personeelsfeest, een kerstdiner met collega’s of een knallende kick-off. Want het jaar afsluiten? Dat doe je samen.

Winter Stuben Winterse Barbecue in Winter Vibes

Feestelijk genieten met echt alles erop en eraan

Executive chef Vincent heeft vier all-in arrangementen samengesteld. Arrangementen waarmee jouw gasten gegarandeerd een topavond beleven en het hen aan niets tekort komt. Van een sit-down dinner of buffet tot winterborrel of walking dinner: iedere soort bijeenkomst wordt optimaal verzorgd in winterse sferen. In deze arrangementen zijn zowel de hospitality, de culinaire invulling en de dranken inbegrepen. Echt all-in dus.

Truffelrisotto kerstdiner

Studio Goud wordt Winter Studio

Natuurlijk ontvang je jouw medewerkers het liefst live. Zodat je écht de verbinding met elkaar kunt opzoeken die eenieder zo gemist heeft. Toch hebben veel grote organisaties en corporates aangegeven zeker tot begin 2022 volledig thuis te werken. Zit de fysieke kerstborrel er bij jouw bedrijf nog niet in? Daar hebben we ook een oplossing voor. We bouwen onze livestreamstudio Studio Goud namelijk om tot Winter Studio. Vanuit een studio die geheel ingericht wordt in wintersferen, kun jij een online bijeenkomst organiseren voor je gasten. Van een feestelijke online kerstbingo of interactieve quiz tot een persoonlijke kerstboodschap.

Studio Winter Livestreamstudio Winter

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim en het komt jouw kant op!

Kim
Sales
Neem contact op