COVID-19 update: na de persconferentie van 12 november zijn evenementen met een vaste zitplaats tot 1.250 gasten per ruimte toegestaan. Evenementen mogen plaatsvinden tot 18:00 uur en borrels of diners in onze horecaruimtes tot 20:00 uur. Bij evenementen met doorstroom is geen vaste zitplaats verplicht. Organiseer je, gezien de laatste ontwikkelingen, liever een online of hybride event? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Het NBC Congrescentrum tovert locatie om tot Winter Vibes

We naderen het einde van het jaar. Waar we in 2020 de feestdagen in een lockdown doorbrachten, staan alle seinen op groen om dit jaar wél op een feestelijke manier af te sluiten. De anderhalvemeterregel is opgeheven, we gaan steeds vaker naar kantoor en alle soorten evenementen zijn weer mogelijk. En laten we eerlijk zijn: dat moment komt als geroepen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers zich steeds minder verbonden voelen met het werk en met elkaar. Die Zoom-borrels, vrij-mi-bingo’s en digitale maandmeetings zijn de meeste mensen nu ook wel beu.

Het is weer tijd om de verbinding op te zoeken. Elkaar in de ogen te kijken. Gezamenlijk terug te blikken op het afgelopen jaar en successen te vieren. Dat is heel belangrijk, want samenkomen met je collega’s of relaties zorgt voor werkplezier en betere resultaten. Dit jaar verdient simpelweg een knallende afsluiting. Daarom creëren we bij het NBC Congrescentrum deze winter de ideale setting om elkaar feestelijk te ontmoeten.

Winter Vibes in de tuin

Winter Vibes: het jaar afsluiten doe je samen

Na het succes van Summer Vibes, waarbij onze tuin werd ingericht in festivalsferen, lanceren wij vanaf eind november Winter Vibes. De tuin, de Grand Hall en de ontvangstruimtes worden volledig ondergedompeld tot een feestelijk winterdecor. Denk hierbij aan sheltertenten, prikverlichting, foodtrucks, heaters,  nostalgische houten ‘Stuben’ en winterse decoratie. Zowel binnen als buiten in de verwarmde tuin. Dit maakt Winter Vibes uitermate geschikt voor een intieme kerstborrel, een winters personeelsfeest, een kerstdiner met collega’s of een knallende kick-off. Want het jaar afsluiten? Dat doe je samen.

Winter Stuben Winterse Barbecue in Winter Vibes

Feestelijk genieten met echt alles erop en eraan

Executive chef Vincent heeft vier all-in arrangementen samengesteld. Arrangementen waarmee jouw gasten gegarandeerd een topavond beleven en het hen aan niets tekort komt. Van een sit-down dinner of buffet tot winterborrel of walking dinner: iedere soort bijeenkomst wordt optimaal verzorgd in winterse sferen. In deze arrangementen zijn zowel de hospitality, de culinaire invulling en de dranken inbegrepen. Echt all-in dus. Benieuwd naar de arrangementen? Bekijk de factsheet over Winter Vibes hieronder.

> Download de factsheet

Truffelrisotto kerstdiner

Studio Goud wordt Winter Studio

Natuurlijk ontvang je jouw medewerkers het liefst live. Zodat je écht de verbinding met elkaar kunt opzoeken die eenieder zo gemist heeft. Toch hebben veel grote organisaties en corporates aangegeven zeker tot begin 2022 volledig thuis te werken. Zit de fysieke kerstborrel er bij jouw bedrijf nog niet in? Daar hebben we ook een oplossing voor. We bouwen onze livestreamstudio Studio Goud namelijk om tot Winter Studio. Vanuit een studio die geheel ingericht wordt in wintersferen, kun jij een online bijeenkomst organiseren voor je gasten. Van een feestelijke online kerstbingo of interactieve quiz tot een persoonlijke kerstboodschap.

Studio Winter Livestreamstudio Winter

Contact

Neem contact op met Arianna

Heb je vragen over het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst in Winter Vibes? Arianna helpt je graag verder.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Arianna

Heb je vragen over het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst in Winter Vibes? Arianna helpt je graag verder.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws