Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC lanceert boekingsplatform en maakt het boeken van een ruimte nog makkelijker

Een hotelkamer boeken, je bankzaken regelen of de weekboodschappen bestellen; we doen het praktisch allemaal online. Je zaken zelf online regelen was in veel branches al de normaalste zaak van de wereld, maar sinds de coronacrisis heeft dit een vlucht genomen. En met goede reden, want online diensten zijn makkelijk, transparant, snel en altijd beschikbaar. Bij het NBC Congrescentrum willen we onze opdrachtgevers altijd de beste ervaring bieden. Niet alleen tijdens de bijeenkomst, maar ook in het voortraject en boekingsproces is ons doel om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen. Daarom lanceren we weer iets nieuws: ons eigen online boekingsplatform.

Boekingsplatform

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten en hebben we achter de schermen hard gewerkt aan ons eigen online boekingsplatform. Een digitale omgeving waar opdrachtgevers zelf hun bijeenkomst kunnen samenstellen in onze vergaderzalen of studio’s. Op ieder gewenst moment van de dag en met direct inzicht in de prijzen en mogelijkheden. Een ruimte boeken voor een zakelijke bijeenkomst is nog nooit zo makkelijk geweest!

Boekingsplatform NBC Congrescentrum

Supersnel een bijeenkomst online boeken

In het platform kun je binnen een paar klikken jouw bijeenkomst samenstellen op ieder gewenst moment van de dag. Je kunt gemakkelijk een passende ruimte selecteren, een hospitalitypakket uitkiezen en eventueel aanvullende techniek toevoegen. Door een aanvraag te plaatsen via het boekingsplatform beschik je direct over een offerte op maat, waarin prijzen meteen inzichtelijk zijn.

Daarnaast vind je in ons platform een overzicht van al jouw reserveringen en krijg je inzicht in de uitgaven per bijeenkomst. Ook de communicatie met ons salesteam vindt plaats via het boekingsplatform. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen rechtstreeks geregeld worden en behoort eindeloos over en weer mailen tot het verleden.

Boekingsplatform NBC

Zelf online een ruimte reserveren

Met het lanceren van ons boekingsplatform maken wij onze dienstverlening nog toegankelijker. Zelf online een ruimte reserveren is immers nog nooit zo makkelijk geweest! 24 uur per dag met direct inzicht in de prijzen en faciliteiten. Wil je voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst ook gemakkelijk zelf online een ruimte boeken? Ga dan snel naar ons boekingsplatform!

Benieuwd hoe ons boekingsplatform werkt? Bekijk de how-to video:

Contact

Neem contact op met Lisa

Heb je een vraag over ons boekingsplatform? Neem contact op met Lisa.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Lisa

Heb je een vraag over ons boekingsplatform? Neem contact op met Lisa.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws