Het NBC lanceert boekingsplatform en maakt het boeken van een ruimte nog makkelijker

Een hotelkamer boeken, je bankzaken regelen of de weekboodschappen bestellen; we doen het praktisch allemaal online. Je zaken zelf online regelen was in veel branches al de normaalste zaak van de wereld, maar sinds de coronacrisis heeft dit een vlucht genomen. En met goede reden, want online diensten zijn makkelijk, transparant, snel en altijd beschikbaar. Bij het NBC Congrescentrum willen we onze opdrachtgevers altijd de beste ervaring bieden. Niet alleen tijdens de bijeenkomst, maar ook in het voortraject en boekingsproces is ons doel om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen. Daarom lanceren we weer iets nieuws: ons eigen online boekingsplatform.

31 januari 2022

online boekingsplatform nbc

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten en hebben we achter de schermen hard gewerkt aan ons eigen online boekingsplatform. Een digitale omgeving waar opdrachtgevers zelf hun bijeenkomst kunnen samenstellen in onze vergaderzalen of studio’s. Op ieder gewenst moment van de dag en met direct inzicht in de prijzen en mogelijkheden. Een ruimte boeken voor een zakelijke bijeenkomst is nog nooit zo makkelijk geweest!

Boekingsplatform NBC Congrescentrum

Supersnel een bijeenkomst online boeken

In het platform kun je binnen een paar klikken jouw bijeenkomst samenstellen op ieder gewenst moment van de dag. Je kunt gemakkelijk een passende ruimte selecteren, een hospitalitypakket uitkiezen en eventueel aanvullende techniek toevoegen. Door een aanvraag te plaatsen via het boekingsplatform beschik je direct over een offerte op maat, waarin prijzen meteen inzichtelijk zijn.

Daarnaast vind je in ons platform een overzicht van al jouw reserveringen en krijg je inzicht in de uitgaven per bijeenkomst. Ook de communicatie met ons salesteam vindt plaats via het boekingsplatform. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen rechtstreeks geregeld worden en behoort eindeloos over en weer mailen tot het verleden.

Boekingsplatform NBC

Zelf online een ruimte reserveren

Met het lanceren van ons boekingsplatform maken wij onze dienstverlening nog toegankelijker. Zelf online een ruimte reserveren is immers nog nooit zo makkelijk geweest! 24 uur per dag met direct inzicht in de prijzen en faciliteiten. Wil je voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst ook gemakkelijk zelf online een ruimte boeken? Ga dan snel naar ons boekingsplatform!

Benieuwd hoe ons boekingsplatform werkt? Bekijk de how-to video:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op