NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC Congrescentrum gaat voedselverspilling tegen met Too Good To Go

Het is één van de grootste problemen in de evenementenbranche én in onze maatschappij: eten dat in de prullenbak belandt. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met het platform Too Good To Go.

Met deze samenwerking gaan wij als evenementenlocatie voedselverspilling tegen en zorgen we ervoor dat overgebleven gerechten een tweede kans krijgen bij de gebruikers van het platform. Bekijk de video voor een impressie. Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk dan onze factsheet.

Over Too Good To Go

Ieder jaar wordt er in Nederland tussen de 1,7 en 2,5 miljoen ton eten verspild. De bedenkers van Too Good To Go zien dit graag anders. Niemand vindt het namelijk leuk om eten te verspillen, maar in elk bedrijf en in elk huishouden gebeurt het toch. Iedere dag. Voor de bedenkers van Too Good To Go werd het duidelijk dat er iets moest gebeuren toen zij zagen dat er goed eten werd weggegooid na bijvoorbeeld een buffet. Dat eten was letterlijk ‘Too Good To Go’’!

Zo ontstond Too Good To Go: een app c.q. platform waarmee iedereen gemakkelijk bij kan dragen in de strijd tegen voedselverspilling. Terwijl de consument geniet van overheerlijk eten, steunen zij tegelijkertijd de lokale ondernemer. De lokale ondernemer heeft op zijn beurt minder verspilling en krijgt nieuwe klanten over de vloer. Goed voor de consument, lokale ondernemers en de wereld: win-win-win! Inmiddels is Too Good To Go uitgegroeid tot het grootste platform tegen voedselverspilling wereldwijd.

Contact

Neem contact op met Justin

Heb je vragen over duurzaam ondernemen? Stel je vraag gerust aan Justin.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Justin

Heb je vragen over duurzaam ondernemen? Stel je vraag gerust aan Justin.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024