Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC Congrescentrum bouwt vijf ruimtes om tot online studio

Vijf nieuwe online studio's bij het NBC

Door de coronacrisis is heel Nederland in een klap gewend geraakt aan online meetings en samenwerken. Vanachter je laptop naar een presentatie kijken of een event volgen is anno 2022 de normaalste zaak van de wereld. Niet gek dus dat eventorganisatoren massaal geswitcht zijn naar online alternatieven. Vooral nu de maatregelen aanhouden en het onzeker blijft om fysiek samen te komen, zullen online bijeenkomsten ook dit jaar de kroon spannen. Vanuit die gedachte hebben we bij het NBC Congrescentrum vijf nieuwe studio’s gecreëerd.

Nieuwe studio’s bovenop de bestaande livestreamfaciliteiten

Tijd- en plaatsonafhankelijk samenkomen is here to stay. Daarom hebben we tijdens de coronacrisis al verschillende mogelijkheden gecreëerd om bijeenkomsten te livestreamen. Van zeven studio settings in de Grand Hall tot aan de twee plug-and-play studio’s Studio Groen en Studio Goud. Vanaf januari dit jaar telt het NBC daar nog eens vijf nieuwe livestreamstudio’s bij op. We verwachten namelijk dat het aantal online bijeenkomsten de komende tijd alleen maar zal toenemen.

Van vergaderingen en webinars tot grote online producties

Voor elk type online bijeenkomst hebben we bij het NBC Congrescentrum een passende studioruimte gecreëerd. Wanneer je een online training of een webinar wilt organiseren, kun je dit doen vanuit de Online Classroom of de Webinar Studio. Deze studio’s zijn erop ingericht om de online kijkers toe te spreken en dus voornamelijk geschikt voor het ‘zenden’ van informatie. Via een afkijkmonitor in de studio ziet de spreker zijn of haar PowerPointpresentatie. De deelnemers kunnen deze presentatie ook zien in de livestream.

Online classroom NBC Congrescentrum Webinar Studio NBC

Wil je digitaal vergaderen? Dan doe je dit eenvoudig vanuit de Online Boardroom of Studio 14. Met een vaste camera kijken de deelnemers vanuit huis mee en de spreker kan de interactie met hen aangaan via het LED-scherm in de zaal. Deze ruimtes zijn hierdoor uitermate geschikt voor een hybride meeting of een algemene ledenvergadering.

Online boardroom studio NBC Studio 14 livestream studio

Ook voor grotere online events, met meerdere interviews of presentaties, hebben we een nieuwe studio gelanceerd. De Livestream Room is ingericht met een verhoogd podium en intieme interviewsetting. Door middel van dome camera’s kan de sessie vanuit verschillende hoeken in beeld gebracht worden. De LED-schermen achter de sprekers kunnen voorzien worden van een presentatie of worden gebrand in de huisstijl van het event. In de zaal kunnen daarnaast 40 deelnemers op anderhalve meter afstand live meekijken naar de sessies, waardoor de Livestream Room ook geschikt is voor hybride bijeenkomsten.

Livestream studio zaal NBC Livestream room in het NBC

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op of kom de studio’s bekijken!

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Yentl

Ben je benieuwd naar de nieuwe livestreamfaciliteiten bij het NBC Congrescentrum? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Yentl

Ben je benieuwd naar de nieuwe livestreamfaciliteiten bij het NBC Congrescentrum? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024