NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Evenementen meest effectieve B2B-strategie

Webinars, video’s en blogs maken snel furore onder contentmarketers. Maar wat blijkt? Offline evenementen winnen het nog steeds van online tools. Drie redenen waarom fysieke events niet mogen ontbreken in jouw B2B-contentmarketingstragie.

1. Een feest voor de zintuigen

Fysieke events stimuleren alle zintuigen. Dat roept een sterke emotionele reactie op. Dat is gunstig: elke intense ervaring slaan we op in ons geheugen als een herinnering. Events die alle zintuigen prikkelen worden niet alleen beter herinnerd, bezoekers voelen zich ook loyaler.

2. Geen collega’s aan het bureau

Mensen plannen voor een evenement vaak een hele dag vrij. Bovendien staat het programma vast. Daardoor kunnen ze hun focus volledig richten op de inhoud. Ook fijn: op een real-life event heeft niemand last van collega’s aan het bureau of andere afleidingen van alledag.

3. Ontmoetingen openen deuren

Wat is inspirerender dan een goed gesprek met een interessante medebezoeker? Zo’n  ontmoeting opent misschien wel deuren naar nieuwe kennis of kansen. En een sterke spreker steekt de zaal zó aan met zijn energie. Hoewel online events absoluut iets toevoegen aan de totaalbeleving van jouw bezoeker, blijft ouderwets menselijk contact een onvervangbare succesfactor voor jouw event.

Contact

Neem contact op met Inge

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Inge

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024