Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Evenementen meest effectieve B2B-strategie

Webinars, video’s en blogs maken snel furore onder contentmarketers. Maar wat blijkt? Offline evenementen winnen het nog steeds van online tools. Drie redenen waarom fysieke events niet mogen ontbreken in jouw B2B-contentmarketingstragie.

1. Een feest voor de zintuigen

Fysieke events stimuleren alle zintuigen. Dat roept een sterke emotionele reactie op. Dat is gunstig: elke intense ervaring slaan we op in ons geheugen als een herinnering. Events die alle zintuigen prikkelen worden niet alleen beter herinnerd, bezoekers voelen zich ook loyaler.

2. Geen collega’s aan het bureau

Mensen plannen voor een evenement vaak een hele dag vrij. Bovendien staat het programma vast. Daardoor kunnen ze hun focus volledig richten op de inhoud. Ook fijn: op een real-life event heeft niemand last van collega’s aan het bureau of andere afleidingen van alledag.

3. Ontmoetingen openen deuren

Wat is inspirerender dan een goed gesprek met een interessante medebezoeker? Zo’n  ontmoeting opent misschien wel deuren naar nieuwe kennis of kansen. En een sterke spreker steekt de zaal zó aan met zijn energie. Hoewel online events absoluut iets toevoegen aan de totaalbeleving van jouw bezoeker, blijft ouderwets menselijk contact een onvervangbare succesfactor voor jouw event.

Contact

Neem contact op met Inge

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Inge

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws