Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Een ontvangst dat nét even anders is

Een goede eerste indruk is belangrijk. De beleving van jouw bijeenkomst begint immers al bij de ontvangst. De gast moet zo ontvangen worden dat hij of zij onder de indruk is, dit doorvertelt en zeker nog eens terugkomt. Dit gevoel kun je bij de gasten creëren met een ontvangst dat nét even anders is. We geven je vier voorbeelden voor een ontvangst dat de gasten gegarandeerd bijblijft. 

Een sprekende rode loper

De sprekende rode loper

Een rode loper uitrollen voor de gasten is een mooie touch, maar het kan nog specialer. Met de sprekende rode loper worden de gasten op een bijzondere manier verwelkomt. Stoepje op stoepje af, over een vijver of dwars door de buurt richting de entree. Je kunt de 40 meter lange sprekende loper op allerlei manieren naar de ingang toe leiden. Op de loper worden de gasten begeleid door een aantal acteurs. Aan het einde van de rode loper staat de Grande Dame. Zij nodigt op theatrale wijze de gasten uit om haar brocante gouden rokken te betreden. Je kunt het verhaal die de Grande Dame vertelt, aanpassen aan het thema van je bijeenkomst. Zo vraagt ze bij een nieuwjaarsbijeenkomst de gasten bijvoorbeeld naar hun doelen en betreden zij letterlijk het nieuwe jaar als ze onder haar rok doorgaan. Iedere gast heeft zodoende een eigen openingsmoment.

De ontvangst nog voor de deur

De ontvangst nog voor de deur

Begin jouw bijeenkomst nog voor de deur. Voer jouw huisstijl niet alleen door in de locatie maar al ver buiten de locatie. Zo kun je de beleving van jouw congres al voor de start van het congres of evenement laten beginnen. Laat mensen in pakken en met bordjes rondlopen bij een groot kruispunt in de buurt. Of word als gast al bij de tramhalte welkom geheten door iemand die hen staat op te wachten in een gebrande tuktuk.

De random machine

De Random Machine
Organiseer jij een netwerkbijeenkomst en wil jij jouw gasten vanaf het begin met elkaar in contact brengen? Zet dan de Random Machine bij de ingang neer. De grote rode knop op deze machine maakt mensen nieuwsgierig en nodigt uit om te drukken. Uit de machine komt vervolgens een random vraag gerold en brengt hiermee discussies op gang. Als organisator van het evenement of congres kun je zelf vragen bedenken passend bij het onderwerp van de bijeenkomst. Wij garanderen dat deze machine bijzondere conversaties tussen gasten op gang brengt waarmee de toon van jouw bijeenkomst is gezet.

Een culinair ontvangst

Een culinair ontvangst

Heb je een ontvangst midden op de dag? Ontvang je gasten dan met een hapje geserveerd vanuit een foodtruck. Wat dacht je van een mini hamburger of een belegde bagel? En dat buiten, nog voordat de gasten zijn geregistreerd. Zo leg je de gasten direct in de watten, want je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Uiteraard kan deze vorm van welkom heten ook in de ochtend. Denk bijvoorbeeld aan een barista die versbereide koffies maakt met een barretje waar je donuts met diverse toppings kunt krijgen. Een smakelijker ontvangst kun je niet hebben!

Contact

Neem contact op met Karen

Heb je vragen of nieuwe ideeën over de ontvangst van gasten? Neem contact op met Karen.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Karen

Heb je vragen of nieuwe ideeën over de ontvangst van gasten? Neem contact op met Karen.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024