Download ons e-book ‘Alleen maar volle zalen’

Programma? Check. Locatie? Vastgelegd. De volgende uitdaging: de zaal vol krijgen. Of je nu een betaald of een gratis evenement organiseert, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken die op jouw boodschap zitten te wachten. Wat je het liefst zou zien? Een tot de nok toe gevulde, uitverkochte zaal met enthousiaste deelnemers. Gelukkig liggen er anno 2022 héél veel kansen om van dit scenario werkelijkheid te maken!

20 juni 2022

E-book-alleen-maar-volle-zalen-cover-web

Juist in dit digitale tijdperk zijn er legio mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. Van influencers en podcasts tot e-mailmarketing en zeer secure targeting op social media. Maar waar begin je? Welke marketingkanalen zijn effectief voor jouw event? En bovenal: welke aanpak lijkt het meest succesvol om die zaal vol te krijgen?

Om je op weg te helpen, hebben we een handig e-book geschreven. Een uitgebreid document met onze best practices, tips en ideeën om meer deelnemers te werven voor je event. Download ‘m via het formulier.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op