Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download ons e-book ‘Alleen maar volle zalen’

Download ons e-book 'Alleen maar volle zalen'

Programma? Check. Locatie? Vastgelegd. De volgende uitdaging: de zaal vol krijgen. Of je nu een betaald of een gratis evenement organiseert, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken die op jouw boodschap zitten te wachten. Wat je het liefst zou zien? Een tot de nok toe gevulde, uitverkochte zaal met enthousiaste deelnemers. Gelukkig liggen er anno 2022 héél veel kansen om van dit scenario werkelijkheid te maken!

Juist in dit digitale tijdperk zijn er legio mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. Van influencers en podcasts tot e-mailmarketing en zeer secure targeting op social media. Maar waar begin je? Welke marketingkanalen zijn effectief voor jouw event? En bovenal: welke aanpak lijkt het meest succesvol om die zaal vol te krijgen?

Om je op weg te helpen, hebben we een handig e-book geschreven. Een uitgebreid document met onze best practices, tips en ideeën om meer deelnemers te werven voor je event. Download ‘m via het formulier.

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Elise

Ben je benieuwd naar onze ruimtes en mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Elise

Ben je benieuwd naar onze ruimtes en mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws