NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download ons e-book ‘Alleen maar volle zalen’

Download ons e-book 'Alleen maar volle zalen'

Programma? Check. Locatie? Vastgelegd. De volgende uitdaging: de zaal vol krijgen. Of je nu een betaald of een gratis evenement organiseert, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken die op jouw boodschap zitten te wachten. Wat je het liefst zou zien? Een tot de nok toe gevulde, uitverkochte zaal met enthousiaste deelnemers. Gelukkig liggen er anno 2022 héél veel kansen om van dit scenario werkelijkheid te maken!

Juist in dit digitale tijdperk zijn er legio mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. Van influencers en podcasts tot e-mailmarketing en zeer secure targeting op social media. Maar waar begin je? Welke marketingkanalen zijn effectief voor jouw event? En bovenal: welke aanpak lijkt het meest succesvol om die zaal vol te krijgen?

Om je op weg te helpen, hebben we een handig e-book geschreven. Een uitgebreid document met onze best practices, tips en ideeën om meer deelnemers te werven voor je event. Download ‘m via het formulier.

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Elise

Ben je benieuwd naar onze ruimtes en mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Elise

Ben je benieuwd naar onze ruimtes en mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024