Template: het perfecte draaiboek voor je online event

Een goed draaiboek is de holy grail van de eventorganisator. Het is het belangrijkste communicatiestuk voor iedereen die betrokken is bij het evenement. Een draaiboek voor een online evenement verschilt in een aantal opzichten van de ‘bekende’ variant. Naast de basis, zoals de algemene informatie, het programma, de personeelslijst, ieders verantwoordelijkheden en verschillende checklists, bevat dit draaiboek ook alle technische details. Denk hierbij aan informatie over de studio's, het platform en de technische cues. Je kunt het zien als een soort tv-script, waarin van minuut tot minuut staat vermeld wat er gebeurt.

23 februari 2021

Download - template draaiboek online events

Om je op weg te helpen hebben we een handige template samengesteld. In deze gratis template vind je alle nodige onderdelen om jou en alle betrokkenen houvast te geven in de organisatie van je online event. Vul ‘m eenvoudig in en doe er je voordeel mee!

Download de template:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op