Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Template: het perfecte draaiboek voor je online event

online event draaiboek template

Een goed draaiboek is de holy grail van de eventorganisator. Het is het belangrijkste communicatiestuk voor iedereen die betrokken is bij het evenement. Een draaiboek voor een online evenement verschilt in een aantal opzichten van de ‘bekende’ variant. Naast de basis, zoals de algemene informatie, het programma, de personeelslijst, ieders verantwoordelijkheden en verschillende checklists, bevat dit draaiboek ook alle technische details. Denk hierbij aan informatie over de studio’s, het platform en de technische cues. Je kunt het zien als een soort tv-script, waarin van minuut tot minuut staat vermeld wat er gebeurt.

Om je op weg te helpen hebben we een handige template samengesteld. In deze gratis template vind je alle nodige onderdelen om jou en alle betrokkenen houvast te geven in de organisatie van je online event. Vul ‘m eenvoudig in en doe er je voordeel mee!

Download de template:

Contact

Sparren over jouw online evenement met Elise?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het NBC voor het organiseren van een online event? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Sparren over jouw online evenement met Elise?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het NBC voor het organiseren van een online event? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws