Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download het ultieme stappenplan voor jouw hybride evenement

Hybride stappenplanTijdens de coronacrisis heeft de hele evenementenbranche kennisgemaakt met het organiseren van online evenementen. Natuurlijk organiseer je het liefst een fysiek evenement, maar voor veel organisatoren is het online aspect absoluut effectief gebleken. Daarom verwachten wij dat we de komende jaren het beste van twee werelden gaan samenvoegen in de vorm van hybride evenementen.

Waar je dan precies moet beginnen met de organisatie van een hybride event? Daar willen we je graag mee op weg helpen. In het organisatieproces moet je namelijk met nét even wat meer rekening houden dan bij een live evenement. Daarom hebben we een handig stappenplan samengesteld. Aan de hand van 34 stappen organiseer jij in no time een geslaagd hybride evenement. Van strategiebepaling tot voorbereiding en van uitvoer tot opvolging: we’ve got you covered!

Download het stappenplan

Contact

Neem contact op met Inge

Heb je vragen over de organisatie van je hybride evenement? Neem contact op met Inge.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Inge

Heb je vragen over de organisatie van je hybride evenement? Neem contact op met Inge.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

Het NBC is tijdelijk gesloten tot 1 september 2023