Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Playbook: personalisatie in eventmarketing [PDF]

Personalisatie is al jaren een hot topic. Zowel voor marketeers als in de evenementenbranche. Eventorganisatoren zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe concepten waarmee zij kunnen voldoen aan de alsmaar groter wordende verwachtingen van hun gasten. Het inspelen op de persoonlijke voorkeuren en interesses van de gasten speelt hierin een belangrijke rol.

Whitepaper download - Personalisatie op je evenement

Jouw potentiële doelgroep zit steeds meer te wachten op een relevant en individueel aanbod. Maar hoe zorg je daarvoor met jouw evenement, waar misschien wel duizend(en) gasten aanwezig zijn? Hoe creëer je niet één event experience voor je gasten, maar duizend verschillende? Daar hebben we een handig playbook over geschreven. We nemen je mee in de voorwaarden voor eventpersonalisatie en je leest hoe je personalisatie toepast voor, tijdens en na je evenement.

Personalisatie playbook gif

Voor wie is dit playbook?
Dit playbook is speciaal samengesteld voor eventorganisatoren en evenementenbureaus die zich bezighouden met het promoten van een evenement of het bepalen van de invulling ervan. In dit playbook lees je alles over het toepassen van personalisatie. Hoe zorg je dat je jouw gasten zowel voor, tijdens als na het event persoonlijk benadert met een relevante boodschap? Download het PDF-bestand hieronder.

Download het playbook ‘Personalisatie in eventmarketing’:

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Elise

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Of ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Bespreek de mogelijkheden met Elise

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Of ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws