Playbook: personalisatie in eventmarketing [PDF]

Personalisatie is al jaren een hot topic. Zowel voor marketeers als in de evenementenbranche. Eventorganisatoren zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe concepten waarmee zij kunnen voldoen aan de alsmaar groter wordende verwachtingen van hun gasten. Het inspelen op de persoonlijke voorkeuren en interesses van de gasten speelt hierin een belangrijke rol.

16 mei 2022

Whitepaper download - Personalisatie op je evenement

Jouw potentiële doelgroep zit steeds meer te wachten op een relevant en individueel aanbod. Maar hoe zorg je daarvoor met jouw evenement, waar misschien wel duizend(en) gasten aanwezig zijn? Hoe creëer je niet één event experience voor je gasten, maar duizend verschillende? Daar hebben we een handig playbook over geschreven. We nemen je mee in de voorwaarden voor eventpersonalisatie en je leest hoe je personalisatie toepast voor, tijdens en na je evenement.

Personalisatie playbook gif

Voor wie is dit playbook?
Dit playbook is speciaal samengesteld voor eventorganisatoren en evenementenbureaus die zich bezighouden met het promoten van een evenement of het bepalen van de invulling ervan. In dit playbook lees je alles over het toepassen van personalisatie. Hoe zorg je dat je jouw gasten zowel voor, tijdens als na het event persoonlijk benadert met een relevante boodschap? Download het PDF-bestand hieronder.

Download het playbook ‘Personalisatie in eventmarketing’:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim en het komt jouw kant op!

Kim
Sales
Neem contact op