Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download: meer deelnemers op je evenement via Facebook ads

Verkoop je evenement uit met Facebook ads

De zaal vol krijgen met geïnteresseerde deelnemers is één van je belangrijkste prioriteiten als eventorganisator. Om voor jouw evenement het maximale gastenaantal te bereiken, is het zaak dat je de juiste doelgroep bereikt met de juiste boodschap en oprechte interesse weet op te wekken. Om je daarmee te helpen, hebben we een handleiding samengesteld met tips om meer deelnemers te werven met behulp van Facebook ads.

Deze handleiding is speciaal samengesteld voor eventorganisatoren, eventmarketeers en evenementenbureaus die zich bezighouden met het promoten van een evenement. Deze handleiding helpt je om de juiste doelgroep te bereiken voor je evenement en hen te stimuleren je event te bezoeken. Download de handleiding hieronder.

Download de handleiding om meer deelnemers te werven met Facebook ads

Contact

Neem contact op met Devi

Wil je meer weten over het werven van deelnemers op je event? Neem contact op met marketeer Devi.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Devi

Wil je meer weten over het werven van deelnemers op je event? Neem contact op met marketeer Devi.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws