Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download: ideeën voor anderhalve meter evenementen

De vergader- en evenementenbranche heeft stil gestaan en kan door de versoepeling van de maatregelen langzaamaan weer opstarten. Veel is echter nog onduidelijk over de periode die gaat komen. Hoe zullen evenementen er in de toekomst uit gaan zien? My personal event space

We hebben hier helaas nog niet het antwoord op. Eén antwoord hebben wel: live evenementen blijven bestaan. Want zeg nou zelf, in een wereld waar alles steeds sneller gaat door de digitale ontwikkelingen is en blijft er behoefte aan interactie en persoonlijke aandacht. En dat bereiken we alleen met een live evenement. Op anderhalve meter!

In deze factsheet vertellen je meer over welke aanpassingen er eventueel nodig zijn om evenementen plaats te laten vinden met inachtneming van de gestelde maatregelen. Hieronder lichten we alvast twee ideeën uit.

Eventcarrousel

Denk er eens aan om het evenement of congres op te splitsen in een korter programma. Datzelfde programma kun je dan in de ochtend, middag en avond aanbieden aan verschillende groepen deelnemers. Het evenement bestaat in de ‘nieuwe situatie’ dus uit een korter programma dat drie keer op een dag of verspreid over meerdere dagen gehost wordt op locatie. Op die manier splitsen we een event van bijvoorbeeld 900 gasten op in drie keer 300 gasten, waardoor de afstand en maatregelen gewaarborgd blijven.

My personal event space

Gasten die jouw bijeenkomst bijwonen hebben ieder een personal event space. Dat willen zeggen dat iedereen wordt voorzien van een eigen tafel, stoel en garderobe. De personal event space staat verspreid door de hal in een bepaalde zone. Al bij de ontvangst krijgt de gast een kleurvak toegewezen waar hun personal event space is gereserveerd. Daarnaast kan er ook voor gekozen worden om persoonlijke lunchpakket, welke de gast vooraf heeft samengesteld, klaar te zetten op de personal event space.

Download de factsheet:

Whitepaper - ideeen 1,5 meter event

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Heb je vragen? Of wil je ideeën uitwisselen? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Heb je vragen? Of wil je ideeën uitwisselen? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws