NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Doelstellingen behaald? Organiseer een personeelsfeest!

Hoe heb jij het afgelopen jaar beleefd? Was het een mooi jaar of hoop je dat 2018 een veel beter zakelijk jaar zal worden? Het nieuwe jaar is in ieder geval van start gegaan en dat is een perfect moment om even stil te staan bij de behaalde doelstellingen van het afgelopen jaar. Je hebt er ongetwijfeld hard voor gewerkt, veel voor gedaan (en waarschijnlijk ook gelaten) en nu ben je er. Dat mag gevierd worden! Hoe? Met een knallend personeelsfeest. We geven je drie redenen waarom het organiseren van een personeelsfeest een goede aftrap is van het nieuwe jaar.

personeelsfeest

Motiveren en creëren van goodwill

Gemotiveerde medewerkers staan voor een groter succes. Hoe je die gemotiveerde mensen krijgt? Door samen met hen stil te staan bij de behaalde doelstellingen. Je werknemers zetten dan meestal nét dat stapje extra om een succescultuur op te bouwen. Je versterkt hiermee de band tussen werknemer en de organisatie. Het ligt natuurlijk helemaal aan de grootte van je bedrijf, maar over het algemeen komen de werknemers niet vaak in contact met de directie en het bestuur. Een speech van de directie met de belangrijkste hoogtepunten en behaalde doelstellingen uit het afgelopen jaar, motiveert je medewerkers. Ben jij werkzaam in een wat kleinere organisatie? Dan is het personeelsfeest een uitgelezen kans om een informeel drankje te drinken met de directie en je medewerkers speciaal te laten voelen.

Teamspirit alom

Het is logisch dat je de meeste aansluiting vindt met de collega’s waar je het meest mee samenwerkt. Een personeelsfeest kan collega’s van verschillende afdelingen meer met elkaar in contact laten komen en met elkaar verbinden. Om dat te realiseren kun je een informeel programma volgen met ruimte voor teambuildingactiviteiten, waarin verschillende afdelingen samen activiteiten doen. Op deze manier worden dagelijkse patronen verbroken en leert men elkaar op een andere manier kennen. Een bedrijfsfeest kan dus de barrière tussen afdelingen verminderen. De samenwerking verloopt soepeler, je organisatie wordt er socialer van én je werkt ook nog eens een stuk efficiënter.

Gezelligheid kent geen tijd

Toch wel een van de leukste redenen voor het organiseren van een personeelsfeest is plezier. Het is belangrijk om even alles los te laten en te genieten van de gezelligheid om je heen. Een ontspannen sfeer met collega’s zorgt voor positieve en memorabele momenten en deze neem je weer mee de werkvloer op. Bedrijven waar medewerkers plezier hebben op het werk, voeren hun werkzaamheden beter uit en zijn gelukkiger. Het ziekteverzuim vermindert, de productiviteit stijgt en medewerkers veranderen in loyale werknemers die zelf actief op zoek gaan naar innovatie en groei.

Een personeelsfeest mag dan wel wat -tot veel- geld kosten, het komt je bedrijf zeker ten goede. De teamspirit verbetert en je hebt eens wat langer de tijd om met je collega’s te praten. Uiteraard wordt een bedrijfsfeest niet alleen georganiseerd om eens gezellig te kletsen met collega’s. De achterliggende gedachte is het wij-gevoel creëren. Na het feest kun je zo weer met hernieuwde kracht aan de slag.

Zoals je leest: een personeelsfeest versterkt en verbindt. Collega’s die elkaar waarderen, zich gewaardeerd voelen en het fijn hebben met elkaar in hun werkomgeving werken beter én efficiënter. Dit alles kan alleen maar zorgen voor mooie resultaten en een goede omzet.  

Contact

Neem contact op met Elise

Heb je een vraag of wil je direct een ruimte reserveren voor jouw personeelsfeest? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Heb je een vraag of wil je direct een ruimte reserveren voor jouw personeelsfeest? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024