NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

De 3 belangrijkste redenen waarom juist nu de ultieme vergaderperiode is

Thuiswerken, digitaal vergaderen en online samenwerken. Termen die we de afgelopen maanden vaak hebben gehoord. Na een onstuimige periode kunnen we weer vooruitkijken. Maatregelen worden versoepeld en er ontstaat een ideale situatie voor het organiseren van een training of vergadering in real life! We benadrukken graag even waarom het juist nu de ultieme periode is om weer eens met collega’s, cursisten of relaties samen te komen.

training anderhalve meter afstand

Rebuilding van teambuilding

Je hebt jouw collega’s al weken niet real-life gesproken. Elkaar zien via een beeldscherm is natuurlijk fijn. Om echt weer een team te zijn en goed te kunnen samenwerken, is samenkomen echter juist nu heel belangrijk. De komende periode leent zich dan ook perfect om de verbinding tussen collega’s te her-activeren. Medewerkers kunnen hun ervaringen en verkregen kennis van de afgelopen tijd met elkaar delen. Hoe fijn is het om op veilige afstand weer eens echt samen te komen?

Ruimte voor ontwikkeling

Uit een onlangs verschenen onderzoek van NBTC-NIPO blijkt dat 7,2 miljoen mensen deze zomer op vakantie gaan. Dat is 39 procent minder mensen dan afgelopen jaar, toen er nog ruim 11 miljoen mensen op zomervakantie gingen. Dat betekent dan ook dat er nog heel veel mensen zijn die meer ‘lucht’ hebben om zich op professioneel vlak te kunnen en willen ontwikkelen de aankomende periode. Daar kun je met jouw training of cursus gemakkelijk op inspelen. De ideale kans om een ontbijtsessie, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, te organiseren of een netwerkborrel op jouw eigen privé terras?

Gemiste kennis inhalen

De afgelopen tijd heeft bij velen onder ons voor nieuwe inzichten gezorgd. Er waren immers minder afleidingen waardoor er meer tijd voor reflectie ontstond. Daarnaast zullen er waarschijnlijk ook plannen en doelen op de kalender hebben gestaan waar de afgelopen tijd geen of minder aandacht aan besteed is. Deze rustige zomerperiode kan dus perfect ingezet worden om gemiste kennis in te halen en nieuwe kennis op te doen.

Bovendien kan dit de uitgelezen kans zijn voor bepaalde medewerkers om zichzelf als professional te profileren door een cursus te geven aan andere collega’s. Het geven of volgen van een training aankomende periode is juist nu geen gek idee toch?

Interesse in het organiseren van een bijeenkomst in de zomerperiode? Bij het NBC ben je aan het juiste adres. Plan direct een afspraak in met ons salesteam.

Contact

Neem contact op met Yentl

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Yentl

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024