NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

8 inspirerende sprekers voor jouw event

Je gaat een evenement organiseren en bent opzoek naar een passende spreker. De juiste spreker weet jouw gasten te inspireren en motiveren en zorgt ervoor dat zij nog lang terugdenken aan jouw evenement. De spreker die je kiest moet niet alleen aansluiten bij jouw publiek, maar moet ook passen bij het overkoepelende thema en doel van het event. Speciaal voor jou hebben acht leuke en inspirerende sprekers en hun expertise op een rijtje gezet.

Sprekers evenement

André Kuijpers – technologie en innovatie

André Kuijpers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Met onderwerpen als ruimtevaart, duurzaamheid, technologie en innovatie weet André jong en oud te inspireren en motiveren. Hij brengt zijn verhaal over met zijn persoonlijke ervaringen in de ruimtevaart en kennis als arts en wetenschapper.

Deborah Nas – technologie en innovatie

Technologie en innovatie, dat is waar Deborah Nas alles vanaf weet. Als professor en zelfstandig ondernemer vormt zij de ideale spreker voor grote en kleinere evenementen. Ze weet het publiek te boeien met haar interessante kennis, inspirerende spreekwijze en goede interactie. Veel voorkomende thema’s waar Deborah over spreekt, zijn trends in de technologie, innovatie en technologie. Dit doet zij over verschillende sectoren, zoals retail, gezondheidszorg, de bouw en finance. Haar sessies nemen verschillende vormen aan. Van masterclasses tot keynote presentaties en workshops. In samenspraak kan er een gepaste opzet gevonden worden passend bij jouw evenement.

Loek Peters – samenwerking

Loek Peters is bekend als acteur in vele Nederlandse series en films, maar ook als spreker op het gebied van samenwerking. Met zijn lezing ‘Maak De Ander Beter’ geeft Loek een inkijk op de nieuwe manier van samenwerking. Zijn lezingen maakt hij op maat zodat ze aansluiten bij alle organisaties of doelgroepen. Tijdens zijn lezing word je geconfronteerd met je huidige manier van werk en functioneren en gemotiveerd een andere aanpak te kiezen. Loek kun je inzetten als spreker en panellid.

Ben Tiggelaar – leiderschap en verandering

Als auteur en gedragswetenschapper houdt Ben Tiggelaar zich al jaren bezig met leiderschap en verandering. Hij weet zijn opgedane wetenschappelijke kennis te vertalen naar inspirerende verhalen en adviezen. Deze brengt hij met enthousiasme over op zijn publiek. Zijn keynotes en seminars gaan over uiteenlopende onderwerpen in de thema’s leiderschap en verandering.

Erik Scherder – (neuro)psychologie

Erik Scherder is een spreker die met interessante weetjes en een goed gevoel voor humor een breed publiek weet te boeien. Als neuropsycholoog en bewegingswetenschapper kan hij ingaan op uiteenlopende thema’s, zoals lifestyle, wetenschap, communicatie en media. Hij geeft sessies over werkstress, het effect van bewegen op het brein, breinonderhoud, gedrag en de mentale gezondheid en muziek en het brein.

Guido Weijers – geluk

Guido Weijers behoort tot de top van de Nederlandse cabaret en weet zijn publiek te boeien met zijn kritische blik op actuele onderwerpen. Naast cabaret heeft hij ook veel interesse in menselijk gedrag en psychologie. Vanuit deze interesse is ook zijn Masterclass Succesvol Gelukkig ontstaan. Tijdens deze masterclass praat Guido jouw publiek in zo’n 100 minuten bij over de wetenschap van geluk. Met een flinke dosis humor, feiten en quotes weet hij het publiek een lach op het gezicht te toveren en een andere kijk op geluk te geven.

Maarten van der Weijden – omgaan met tegenslagen

Maarten van der Weijden is een topsporter die zijn leven lang al zwemt. Zelfs na zijn diagnose en behandeling van leukemie is hij weer gaan zwemmen en won hij hiervoor enkele medailles. Na zijn carrière als topsporter schreef hij een boek, werkte hij vijf jaar als financieel manager bij Unilever en richtte hij in 2017 zijn eigen stichting op. Met ervaring uit de sportwereld, het bedrijfsleven en zijn persoonlijke leven weet Maarten met uiteenlopende voorbeelden zijn boodschap over te brengen.. In zijn sessies behandelt hij thema’s als gezondheid, lifestyle, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succes.

Niek Boes – uiteenlopende thema’s

Niek Boes is als cabaretier en entertainer een unieke spreker of dagvoorzitter. Niek maakt zijn shows voor elk evenement op maat, hij weet immers dat geen enkel evenement hetzelfde is. Hij past zijn shows aan op het publiek, het thema en het doel om zo voor elk evenement een unieke voorstelling te creëren. Niek is ideaal om de dag mee te starten, af te sluiten of als luchtige sessie tussendoor.

Contact

Neem contact op met Mandy

Heb je vragen over het vinden van de juiste spreker? Neem contact op met Mandy.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Mandy

Heb je vragen over het vinden van de juiste spreker? Neem contact op met Mandy.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024