Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

6 denderende openingsacts voor jouw (online) event

Of je nu een live of online event organiseert, als organisator wil je dat jouw gasten vanaf het eerste moment zijn geboeid. Dit kun je realiseren door een denderende openingsact neer te zetten. Een pakkende opening geeft energie en blijft bij, ook voor jouw online community. We hebben zes openingsacts voor je verzameld in de categorieën muziek, show en dans.

Dames draaien door openingsact

Muziek – Dames draaien door

Dames Draaien Door is een agency voor vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten die een mix maken tussen live entertainment en elektronische muziek. Wat hen zo uniek maakt is de combinatie van een DJ met live muzikanten. Ze weten iedere gast van de stoel te blazen. En ook al dienen we in de huidige situatie op onze aangewezen plek te blijven zitten, geeft het alsnog een energie boost voor de rest van de dag.

Muziek – Piano of percussie act

Wat dacht je van een piano act in een muisstille en donkere zaal waar de gasten aandachtig naar luisteren. Een muzikant kan een verhaal vertellen door middel van muziek en dat laat vaak een indrukwekkende beleving achter. Combinatie optredens met andere artiesten zijn daarnaast vaak bespreekbaar en kunnen een extra lading aan een stuk geven.

Wat vaak ook een “bevend” effect achterlaat bij je gasten is een percussie-act. Al trommelend komen de percussionisten de plenaire zaal ingelopen. Het bijzondere aan deze act is dat je allerlei materialen kunt gebruiken waarop de slagwerkers hun werk kunnen doen. Je kunt dit ook makkelijk koppelen aan een bepaald thema of jouw bedrijf door losse elementen toe te voegen.

Show – Lights in motion

In 2007 werd de bewegingskunst Poi ontdekt. Dit is een combinatie van diverse flow art disciplines zoals licht, koudvuur, multimedia en pyrotechniek. Shows met LED of een show met vuur maken over het algemeen een onuitwisbare indruk bij je gasten. Hoe groot of klein de groep ook is. De fijne samenwerking met Lights in motion maken personalisatie van logo, thema of teksten mogelijk.

Show – Storytelling met licht, animatie en geluid

Storytelling met licht, animaties en geluid helpen bij het overbrengen van jouw verhaal op de gasten. Met dynamische storytelling kun je tijdens de opening direct een statement maken. Zo heeft een opdrachtgever dit onlangs bij het NBC gedaan waar tijdens de opening een bepaalde situatie werd nagespeeld. De gasten zaten bij dit congres in een pikdonkere en muisstille zaal. Acteurs, die door de gasten in de zaal zaten, werden uitgelicht en deelden ervaringen over de service die door de opdrachtgever werd verleend. Op deze manier belichten zij letterlijk, met licht, geluid en animatie op het 4K decor, een tastbare klantervaring.

Dans – Evenses

Een bijzondere dansact zorgt voor muisstil en verbijsterend publiek. De shows die Evenses aanbiedt zijn geen dansjes die je op de braderie tegenkomt, maar doen je versteld staan van de kunsten van de dansers. Een echt goede danser weet een verhaal te vertellen door middel van zijn of haar lichaam. Een ideale manier om het thema van jouw event in een dans te verwerken.

Dans – Tissue act

Een stille zaal in het donker en een sierlijke act. Een acrobaat bevindt zich hoog in de lucht en beweegt zich met behulp van twee doeken door de ruimte heen. Een spectaculaire balans tussen dans, muziek en luchtacrobatiek. De acrobaat klimt sierlijk naar boven in het doek, wikkelt zich erin en rolt spectaculair naar beneden. Wedden dat jouw gasten aandachtig toekijken?

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Heb je vragen over één van de openingsacts? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Heb je vragen over één van de openingsacts? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws