Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

5 tips voor vergaderingen die net even anders zijn

Een vergaderzaal boeken doe je met je ogen dicht en je hakken op het bureau. Maar wees eerlijk, is dat niet een beetje fantasieloos? Hoe hou je het leuk – voor jezelf en voor anderen? 5 tips voor inspirerende meetings.

1.Vergader buiten de deur

Vergader eens ergens anders. Niet alleen een fijne afwisseling van het geijkte zaaltje, een met zorg uitgezochte locatie geeft de vergadering direct een speciaal karakter. Zo zorg je op een leuke manier dat de agendapunten nét wat meer aandacht krijgen.

2.Organiseer een bijzondere lunchbespreking

Écht iets belangrijks te bespreken met een collega of zakenrelatie? Ga voor feestelijk en anders-dan-anders. De chef-koks van het NBC maken met liefde iets speciaals voor jullie klaar. Wat er ook besproken wordt, de sfeer is positief.

3.Hou een interactieve sessie

Een meeting met stiften en flip-overs? Die maakt niet veel indruk meer. Kies eens voor een interactieve sessie. Onze favoriete accessoires: de gooibare microfoon van Catchbox of een quiz van Sendsteps.

4.Vergader staand

Weg met die tafels en die stoelen. Staand vergaderen is bewezen efficiënter, want mensen zijn korter van stof en leveren actiever input. Notities maak je bijvoorbeeld op een whiteboard aan de muur of met Post-its.

5.Ga borrelen in een hippe wijnbar

Elkaar beter leren kennen? Een ontspannen sfeer doet wonderen. Plan de meeting ’s middags en organiseer een borrel na afloop. Bijvoorbeeld in de Food- & Winebar bij het NBC. Wedden dat je maandag anders met je collega omgaat?

Contact

Neem contact op met Manon

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Manon.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Manon

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Manon.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws