Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

4 redenen om deze zomer jouw training te geven

De juiste periode vinden om jouw medewerkers een training te geven kan lastig zijn. Je bent op zoek naar een rustigere periode, het liefste in een inspirerende omgeving en je wilt samen met het team nieuwe dingen ontdekken. Maar wanneer kun je deze training nou het beste geven? Wat denk je van deze zomermaanden! Wij geven in deze blog vier redenen waarom het een uitgelezen kans is om het deze zomer te doen.
Summer Vibes bij het NBC Congrescentrum
Niet iedereen is op vakantie
De zomervakantie kenmerkt zich als een rustigere periode. Op werk is het minder druk, lopende projecten zijn afgerond en het seizoen is afgesloten. Hoe fijn is het dan om je medewerkers in deze periode bij te scholen voor het aankomend jaar? En nu horen wij je denken; maar waarom in de zomer als iedereen op vakantie is? Dat valt dus wel mee! Volgens het CBS is in de piekweek van het hoogseizoen nog geen dertig procent van de Nederlanders tegelijkertijd op vakantie. Dit biedt dan ook genoeg mogelijkheden voor een summer school waarbij je ook nog eens business met pleasure kunt mixen met bijvoorbeeld ontspannen pauzemomenten.

Creëer nieuwe inspiratie voor je medewerkers
Wat doe jij als jouw medewerkers even geen inspiratie meer hebben? Ga er deze zomer op uit met je medewerkers en breng ze in een nieuwe, motiverende omgeving. Nieuwe ideeën en inspiratie kunnen namelijk soms moeilijk op gang komen in de eigen werkomgeving. Je medewerkers zijn gewend om op eigen locatie te brainstormen en komen daardoor niet uit hun dagelijkse ritme. Een frisse, externe omgeving en samenkomen in de zomer zal je medewerkers goed doen om weer de toekomst creatief tegemoet te gaan. Wie wilt dit nou niet?

Verhoog de teamspirit en onderlinge binding van je team
Niets is belangrijker dan de teamspirit hoog te houden onder je medewerkers. Zeker na een periode waar ze veel hebben thuisgewerkt. Maar wanneer kan dit het beste? In de zomer natuurlijk. De zomer is niet alleen de kans om de teamprestaties te doen verbeteren, maar ook om de betrokkenheid en saamhorigheid van je team weer te verhogen. Een training in de zomer zal gegarandeerd bijdragen aan de positiviteit en binding binnen je team.  En wat is nou leuker om dit te doen onder het genot van een hapje en drankje of tijdens een potje tafeltennis in een game-area.

Zomerse catering
Heb jij al nagedacht over een training in de zomer met een uitgebreide, zomerse catering?  De liefde van het team gaat tenslotte door de maag. Een training met een heerlijke, zomerse lunch of borrel in de zon gecombineerd met een inspirerende en innovatieve dag. Wie wil dat nou niet! De zomer is dan ook de perfecte periode om je medewerkers samen te laten komen voor een bijeenkomst omdat de sfeer er door het weer automatisch goed in zit. Lekkere sapjes, smoothies of zomerse salades van de chef verhogen bovendien de spreekwoordelijke ‘feestvreugde’. Wat kun je nog meer wensen voor jou en je medewerkers?

Contact

Neem contact op met Elise

Heb je een vraag over jouw eventbudget? Of wil je sparren over het opstellen hiervan? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Elise

Heb je een vraag over jouw eventbudget? Of wil je sparren over het opstellen hiervan? Neem contact op met Elise.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024