4 redenen om deze zomer jouw training te geven

De juiste periode vinden om jouw medewerkers een training te geven kan lastig zijn. Je bent op zoek naar een rustigere periode, het liefste in een inspirerende omgeving en je wilt samen met het team nieuwe dingen ontdekken. Maar wanneer kun je deze training nou het beste geven? Wat denk je van deze zomermaanden! Wij geven in deze blog vier redenen waarom het een uitgelezen kans is om het deze zomer te doen.

5 juli 2022

zomerse bijeenkomst congrestival organiseren

Niet iedereen is op vakantie

De zomervakantie kenmerkt zich als een rustigere periode. Op werk is het minder druk, lopende projecten zijn afgerond en het seizoen is afgesloten. Hoe fijn is het dan om je medewerkers in deze periode bij te scholen voor het aankomend jaar? En nu horen wij je denken; maar waarom in de zomer als iedereen op vakantie is? Dat valt dus wel mee! Volgens het CBS is in de piekweek van het hoogseizoen nog geen dertig procent van de Nederlanders tegelijkertijd op vakantie. Dit biedt dan ook genoeg mogelijkheden voor een summer school waarbij je ook nog eens business met pleasure kunt mixen met bijvoorbeeld ontspannen pauzemomenten.

Creëer nieuwe inspiratie voor je medewerkers

Wat doe jij als jouw medewerkers even geen inspiratie meer hebben? Ga er deze zomer op uit met je medewerkers en breng ze in een nieuwe, motiverende omgeving. Nieuwe ideeën en inspiratie kunnen namelijk soms moeilijk op gang komen in de eigen werkomgeving. Je medewerkers zijn gewend om op eigen locatie te brainstormen en komen daardoor niet uit hun dagelijkse ritme. Een frisse, externe omgeving en samenkomen in de zomer zal je medewerkers goed doen om weer de toekomst creatief tegemoet te gaan. Wie wilt dit nou niet?

Verhoog de teamspirit en onderlinge binding van je team

Niets is belangrijker dan de teamspirit hoog te houden onder je medewerkers. Zeker na een periode waar ze veel hebben thuisgewerkt. Maar wanneer kan dit het beste? In de zomer natuurlijk. De zomer is niet alleen de kans om de teamprestaties te doen verbeteren, maar ook om de betrokkenheid en saamhorigheid van je team weer te verhogen. Een training in de zomer zal gegarandeerd bijdragen aan de positiviteit en binding binnen je team.  En wat is nou leuker om dit te doen onder het genot van een hapje en drankje of tijdens een potje tafeltennis in een game-area.

Zomerse catering

Heb jij al nagedacht over een training in de zomer met een uitgebreide, zomerse catering?  De liefde van het team gaat tenslotte door de maag. Een training met een heerlijke, zomerse lunch of borrel in de zon gecombineerd met een inspirerende en innovatieve dag. Wie wil dat nou niet! De zomer is dan ook de perfecte periode om je medewerkers samen te laten komen voor een bijeenkomst omdat de sfeer er door het weer automatisch goed in zit. Lekkere sapjes, smoothies of zomerse salades van de chef verhogen bovendien de spreekwoordelijke ‘feestvreugde’. Wat kun je nog meer wensen voor jou en je medewerkers?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Over hoeveel ruimtes beschikt het NBC?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op