NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

4 manieren om jouw bezoekers te verrassen

Hoe zorg je dat jouw bezoekers nog lang napraten over jouw event? Door hen te verrassen, zowel online als offline. Het NBC Congrescentrum denkt hier graag in mee. Vier innovatieve manieren op een rij.

1.Verras ook online

Met een evenement op locatie bereik je ongeveer 20% van de doelgroep. De overige 80% – mensen die niet kunnen, willen of mogen komen – bereik je online. Met de inzet van social media til jij jouw event naar een hoger niveau. Denk eens aan een tweetredacteur op locatie die communiceert met de mensen buiten het event. En kies je voor een online stream? Zorg dan dat je daaromheen een volledig online programma opbouwt.

2.Bied een congresapp aan

Met een congresapp hebben jouw bezoekers altijd het meest actuele programma in handen. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk zelf aangeven welke onderdelen ze niet willen missen. Veel apps bieden bovendien de mogelijkheid om te posten op Twitter en om contact te leggen met andere bezoekers. Zo sla je twee vliegen in één klap: je informeert de mensen die aanwezig zijn op de locatie én je vergroot het bereik van jouw evenement online.

3.Trakteer op een supergezonde lunch

Een gezonde lunch zorgt voor focus onder jouw bezoekers. Daarom is uitstekende Food & Beverage essentieel voor het slagen van een congres of bijeenkomst. Bij het NBC Congrescentrum werken we alleen met de beste producten. We leveren catering uit eigen keuken, bereid door onze chef-kok en ons creatieve koksteam.

4.Zorg voor perfecte Wi-Fi

Razendsnelle Wi-Fi is een absolute must voor jouw evenement. Met drie separate glasvezelverbindingen (twee van 100 MB en één van 50 mb) leveren we Wi-Fi voor alle evenementen en laten we niets aan het toeval over.

Contact

Neem contact op met Louisa

Nieuwsgierig naar nog meer manieren om jouw bezoekers te verrassen? Samen met vaste partners neemt het NBC Congrescentrum jouw met plezier alles uit handen. Van advies tot uitvoering – en alles wat daar tussen zit.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Louisa

Nieuwsgierig naar nog meer manieren om jouw bezoekers te verrassen? Samen met vaste partners neemt het NBC Congrescentrum jouw met plezier alles uit handen. Van advies tot uitvoering – en alles wat daar tussen zit.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024