4 manieren om jouw bezoekers te verrassen

Hoe zorg je dat jouw bezoekers nog lang napraten over jouw event? Door hen te verrassen, zowel online als offline. Het NBC Congrescentrum denkt hier graag in mee. Vier innovatieve manieren op een rij.

18 november 2015

Verras je bezoekers

1.Verras ook online

Met een evenement op locatie bereik je ongeveer 20% van de doelgroep. De overige 80% – mensen die niet kunnen, willen of mogen komen – bereik je online. Met de inzet van social media til jij jouw event naar een hoger niveau. Denk eens aan een tweetredacteur op locatie die communiceert met de mensen buiten het event. En kies je voor een online stream? Zorg dan dat je daaromheen een volledig online programma opbouwt.

2.Bied een congresapp aan

Met een congresapp hebben jouw bezoekers altijd het meest actuele programma in handen. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk zelf aangeven welke onderdelen ze niet willen missen. Veel apps bieden bovendien de mogelijkheid om te posten op Twitter en om contact te leggen met andere bezoekers. Zo sla je twee vliegen in één klap: je informeert de mensen die aanwezig zijn op de locatie én je vergroot het bereik van jouw evenement online.

3.Trakteer op een supergezonde lunch

Een gezonde lunch zorgt voor focus onder jouw bezoekers. Daarom is uitstekende Food & Beverage essentieel voor het slagen van een congres of bijeenkomst. Bij het NBC Congrescentrum werken we alleen met de beste producten. We leveren catering uit eigen keuken, bereid door onze chef-kok en ons creatieve koksteam.

4.Zorg voor perfecte Wi-Fi

Razendsnelle Wi-Fi is een absolute must voor jouw evenement. Met drie separate glasvezelverbindingen (twee van 100 MB en één van 50 mb) leveren we Wi-Fi voor alle evenementen en laten we niets aan het toeval over.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op