4 manieren om de Winter Studio deze winter te gebruiken

Het organiseren van online- en hybride evenementen heeft de afgelopen anderhalf jaar een vlucht genomen. Ook het toevoegen van een online aspect aan live events, is sinds de coronacrisis niet meer weg te denken. Het online aspect biedt ons namelijk de mogelijkheid om met elkaar in contact te blijven wanneer dit live wellicht niet mogelijk is. En laat dat contact met elkaar nu extra belangrijk zijn in deze tijd van het jaar! Bij het NBC Congrescentrum ontvangen wij natuurlijk onze gasten het liefst live, maar ook online kun je bij ons terecht om het jaar af te sluiten. Daarom bieden wij bij het NBC Congrescentrum deze winter de gelegenheid om het jaar online feestelijk af te sluiten of jouw medewerkers thuis toe te spreken. 

10 november 2021

online eindejaarsbijeenkomst

Deze winter is Studio Goud omgetoverd tot een Winter Studio. Een speciale livestreamstudio in winterse sferen. Dé mogelijkheid om jouw medewerkers via een livestream toch persoonlijk te verrassen! Daarmee creëren wij de ideale setting om elkaar weer online te ontmoeten wanneer live samenkomen nog lastig is. In de Winter Studio kun je terecht voor verschillende soorten eindejaarsbijeenkomsten. Waar je dan aan moet denken? We geven in deze blog alvast vier mogelijkheden!

1. Interactieve kerstbingo

Wie denkt dat interactie niet mogelijk is bij een online event heeft het mis! Laat jouw medewerkers online deelgenoot worden van een interactieve kerstbingo. Het enige wat je nodig hebt zijn digitale bingokaarten, een bingomolen en natuurlijk prijzen om uit te reiken. De rest wordt verzorgd in onze Winter Studio. Denk aan: camera’s, microfoons en een livestreamplatform. Wanneer de deelnemers een bingokans weten te benutten, grijpen zij de telefoon om te bellen naar de Winter Studio.

2. Organiseer de grote kerstquiz

Laat de hersenen flink kraken tijdens dé grote kerstquiz. Jouw medewerkers volgen vanuit hun eigen woonkamer de live-uitzending via de livestream. In de Winter Studio zal de quizhost alle vragen opnoemen. Met een smartphone of tablet geven jouw medewerkers vervolgens antwoord op de vragen. Daarnaast kunnen de deelnemers via de chatbox met elkaar kletsen of kunnen er foto’s worden gestuurd. Zo worden alle deelnemers bij de superinteractieve kerstshow betrokken waar nog lang over gesproken zal worden.

3. Een boodschap voor jouw medewerkers

Het eindejaar is het uitgelezen moment om met jouw medewerkers terug te blikken op wat geweest is en vooral vooruit te kijken naar volgend jaar. Zeker belangrijk om te doen wanneer jullie een lange periode thuis hebben gewerkt en behoefte hebben aan persoonlijk contact. Het liefst spreek je jouw collega’s natuurlijk fysiek toe, maar kan dit bij jouw bedrijf nog niet? Dan kun je gebruik maken van onze Winter Studio om jouw collega’s persoonlijk toe te spreken. Jouw kerst- of eindejaarsboodschap kan vooraf opgenomen worden of live uitgezonden worden.

4. Entertainment studio tijdens jouw hybride evenement

Zoals we al beschreven, is het online aspect bij events niet meer weg te denken sinds de coronacrisis. Het stelt eventorganisatoren namelijk in staat om de doelgroep uit te breiden en ook collega’s die niet live aanwezig kunnen zijn te bereiken. Door middel van livestreammogelijkheden kun jij de Winter Studio inzetten als onderdeel van jouw hybride event. Wat denk je bijvoorbeeld van een kerstshow tijdens je live eindejaarsevent waarbij de online deelnemers vanuit een gebrande livestreampagina de Winter Studio kunnen volgen. Door een entertainment aspect toe te voegen zorg je ervoor dat je jouw online deelnemers extra aandacht geeft. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstspecial eindejaarspodcast organiseren waarin jouw online deelnemers vragen kunnen insturen. De Winter Studio biedt vanuit een sfeervolle setting een unieke toevoeging voor jouw eindejaarsprogramma.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er een plattegrond van de locatie?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
4 manieren om de Winter Studio deze winter te gebruiken
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Kim en het komt jouw kant op!

Kim
Sales
Neem contact op