NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

4 apps om jouw event een unieke boost te geven

Jouw bezoekers betrekken bij je event? Met verschillende apps zorg je voor interactie met jouw gasten. Zo maak je je event nóg completer. 4 van onze favoriete apps om jouw event een interactieve en innovatieve boost te geven.

Play2Lead: verzamel data via een quiz

Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Dat heeft Play2Lead goed begrepen. Met deze app laat je het publiek via een quiz antwoord geven op stellingen en vragen. De winnaar beloon je in de app eenvoudig met een prijs. Daarnaast kun je bezoekers belonen die inloggen via social media. Leuk voor de deelnemers én voor jou. Zo weet je precies wie er zijn.

LineApp: walkie-talkie over WiFi

LineApp tovert jouw smartphone om in een intercom, zonder dat daar een telefoonnetwerk bij komt kijken. Alles wat je nodig hebt om draadloos met jouw team te communiceren is een smartphone of tablet met Wi-Fi. Een kind kan de was doen. Wellicht ook een idee voor jouw gasten of standhouders. Tip: je kunt de app 30 dagen gratis uitproberen.

Connact App: zakelijk flirten én daten

Congressen, beurzen en events zijn de perfecte plek om te netwerken. Maar hoe zorg je dat de bezoekers makkelijk met elkaar in contact komen? Met de Connact App wordt zakelijk flirten een eitje. Dankzij een koppeling met LinkedIn zien jouw bezoekers precies wie er ook op het event zijn. Hebben ze een match gevonden? Dan kunnen ze elkaar direct in het echt ontmoeten bij het Connact Point op de locatie. Netwerken was nog nooit zo makkelijk.

Twoppy: mobiel programmaboekje

Wist je dat voor 1.000 programmaboekjes van 8 bladzijden een boomstam nodig is van 10 meter lang en 10 centimeter dik? Met Twoppy maak je alle informatie over jouw evenement toegankelijk via de smartphone van de gasten. Denk aan het programma, de sprekers en plattegronden. De app is zeer gebruiksvriendelijk, actueel én je spaart een paar bomen.

Gebruik je ook slimme apps op jouw evenement en heb je nog leuke toevoegingen op deze lijst? Plaats een reactie en deel het met ons en anderen in jouw vakgebied. Wij zijn erg benieuwd!

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je weten welke apps wij aanbieden voor jouw evenement? Neem contact op met Daniëlle. Zij vertelt je er graag alles over.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je weten welke apps wij aanbieden voor jouw evenement? Neem contact op met Daniëlle. Zij vertelt je er graag alles over.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024