4 apps om jouw event een unieke boost te geven

Jouw bezoekers betrekken bij je event? Met verschillende apps zorg je voor interactie met jouw gasten. Zo maak je je event nóg completer. 4 van onze favoriete apps om jouw event een interactieve en innovatieve boost te geven.

23 oktober 2015

4-apps-om-jouw-event-te-boosten

Play2Lead: verzamel data via een quiz

Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Dat heeft Play2Lead goed begrepen. Met deze app laat je het publiek via een quiz antwoord geven op stellingen en vragen. De winnaar beloon je in de app eenvoudig met een prijs. Daarnaast kun je bezoekers belonen die inloggen via social media. Leuk voor de deelnemers én voor jou. Zo weet je precies wie er zijn.

LineApp: walkie-talkie over WiFi

LineApp tovert jouw smartphone om in een intercom, zonder dat daar een telefoonnetwerk bij komt kijken. Alles wat je nodig hebt om draadloos met jouw team te communiceren is een smartphone of tablet met Wi-Fi. Een kind kan de was doen. Wellicht ook een idee voor jouw gasten of standhouders. Tip: je kunt de app 30 dagen gratis uitproberen.

Connact App: zakelijk flirten én daten

Congressen, beurzen en events zijn de perfecte plek om te netwerken. Maar hoe zorg je dat de bezoekers makkelijk met elkaar in contact komen? Met de Connact App wordt zakelijk flirten een eitje. Dankzij een koppeling met LinkedIn zien jouw bezoekers precies wie er ook op het event zijn. Hebben ze een match gevonden? Dan kunnen ze elkaar direct in het echt ontmoeten bij het Connact Point op de locatie. Netwerken was nog nooit zo makkelijk.

Twoppy: mobiel programmaboekje

Wist je dat voor 1.000 programmaboekjes van 8 bladzijden een boomstam nodig is van 10 meter lang en 10 centimeter dik? Met Twoppy maak je alle informatie over jouw evenement toegankelijk via de smartphone van de gasten. Denk aan het programma, de sprekers en plattegronden. De app is zeer gebruiksvriendelijk, actueel én je spaart een paar bomen.

Gebruik je ook slimme apps op jouw evenement en heb je nog leuke toevoegingen op deze lijst? Plaats een reactie en deel het met ons en anderen in jouw vakgebied. Wij zijn erg benieuwd!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op