COVID-19 update: na de persconferentie van 12 november zijn evenementen met een vaste zitplaats tot 1.250 gasten per ruimte toegestaan. Evenementen mogen plaatsvinden tot 18:00 uur en borrels of diners in onze horecaruimtes tot 20:00 uur. Bij evenementen met doorstroom is geen vaste zitplaats verplicht. Organiseer je, gezien de laatste ontwikkelingen, liever een online of hybride event? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

3 redenen waarom je de kerstborrel dit jaar niet op kantoor moet vieren

De winter staat voor de deur. Dat betekent dat veel feestcommissies en personeelsverenigingen weer druk in de weer zijn met het plannen van de kerstborrel voor collega’s. Waar we vorig jaar de feestdagen in een lockdown doorbrachten, staan dit jaar alle seinen op groen om wel weer een feestje te plannen. Want zeg nou eerlijk: dat heb jij toch ook gemist? Omdat we in 2020 al een jaartje hebben overgeslagen, is het dit jaar tijd om extra uit te pakken. De verbinding weer op te zoeken. Dus sla die traditionele kerstborrel in de bedrijfskantine of die Zoom-bingo over en doe het dit jaar helemaal anders. Organiseer er zo eentje waar mensen het een jaar later nog over hebben. We geven jou drie redenen waarom je de kerstborrel juist niet op kantoor moet vieren.

Kerstborrel organiseren bij het NBC

Borrel onder het systeemplafond

De meeste kantoorruimtes hebben net zoveel sfeer als de gemiddelde felverlichte hotellobby in Zuidoost-Azië. Er is simpelweg weinig sfeer in te krijgen. Je kunt nog zo je best doen met de kerstversiering, maar een systeemplafond en die tl-buizen zullen nooit een fijne kerstsfeer ademen. Des te meer reden om de kerstborrel buiten de deur te organiseren op een plek waar wél sfeer is. Duizenden kerstlampjes, prachtig versierde kerstbomen en kraampjes waar je warme chocolademelk met slagroom en rum kunt krijgen. Veel evenementenlocaties pakken tijdens de kerstperiode volledig uit en dompelen de hele locatie om tot een waar winter wonderland. Dat is toch veel gezelliger?

Is er wel voldoende eten en drinken?

Niets is erger dan te weinig eten of drinken hebben tijdens een borrel. Helemaal wanneer de borrel rond etenstijd start. Je wil niet weten wat Anja van marketing of John van administratie allemaal gaan doen wanneer zij alcohol nuttigen op een lege maag. Ook wil je voorkomen dat de drank op is voordat het toast-moment überhaupt heeft plaatsgevonden. Zelf de boodschappen doen voor een grote groep mensen, is superlastig. Een locatie neemt dit allemaal voor je uit handen en heeft altijd voldoende eten en drinken in huis. Laat jezelf en je collega’s dus lekker in de watten leggen. Dat hebben we wel verdiend na anderhalf jaar thuiswerken, toch?

De chaos die achterblijft

Je kunt het verloop van de kerstborrel van tevoren wel redelijk uittekenen. De directeur geeft een speech en de drank vloeit rijkelijk. Anja laat een glas wijn over de nieuwe vloerbedekking vallen en John versiert iedere plantenbak met een bitterbal. Wanneer dit soort dingen gebeuren, weet je dat het hoogtepunt van de borrel wel zo’n beetje bereikt is.

Op dat punt merk je dat de mensen langzaamaan afdruipen of een plan smeden om de borrel in de stad voort te zetten. Ze zorgen er in ieder geval allemaal voor dat ze niet als laatste overblijven. Iedereen weet namelijk dat degene die als laatste overblijft de spreekwoordelijke Sjaak is en blijft zitten met de troep. Dat is toch de grootste afknapper ooit? Heb je net een leuke kerstborrel gehad, blijf je zitten met de chaos. Jij wil toch ook gewoon lekker naar huis of naar de stad? Nog een reden om de kerstborrel buiten de deur te vieren.

Contact

Boek jouw locatie voor de kerstborrel bij Arianna

Omdat we begrijpen dat jij deze kerst ook extra wilt uitpakken, kun je bij ons het jaar afsluiten in Winter Vibes. Neem contact op met Arianna voor de mogelijkheden.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Boek jouw locatie voor de kerstborrel bij Arianna

Omdat we begrijpen dat jij deze kerst ook extra wilt uitpakken, kun je bij ons het jaar afsluiten in Winter Vibes. Neem contact op met Arianna voor de mogelijkheden.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws