Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

3 redenen waarom je de kerstborrel niet op kantoor moet vieren

We horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel? Is dat niet een beetje vroeg?” Op die vraag komen we graag aan het einde van deze blog terug, maar eerst willen we het over iets anders hebben. Wij houden namelijk van goed georganiseerde bijeenkomsten en borrels. Zo eentje waar mensen het een jaar later nog over hebben. Naar onze mening begint een goede bijeenkomst of borrel met een mooie locatie die zaken uit handen neemt. Waarom? Je leest het in deze blog.

Borrel onder het systeemplafond

De meeste kantoorruimtes hebben net zoveel sfeer als de gemiddelde felverlichte hotellobby in Zuidoost-Azië. Er is simpelweg geen sfeer in te krijgen. Je kunt nog zo je best doen met de kerstversiering, maar een systeemplafond en die tl-buizen zullen nooit een fijne kerstsfeer ademen. Des te meer reden om de kerstborrel buiten de deur te organiseren op een plek waar wél sfeer is. Duizenden kerstlampjes, prachtig versierde kerstbomen en kraampjes waar je warme chocolademelk met slagroom en rum kunt krijgen. Veel evenementenlocaties pakken tijdens de kerstperiode volledig uit en dompelen de hele locatie om tot een waar winter wonderland. Dat is toch veel gezelliger?

Is er wel voldoende eten en drinken?

Niets is erger dan te weinig eten of drinken hebben tijdens een borrel. Helemaal wanneer de borrel rond etenstijd start. Je wil niet weten wat Anja van kwaliteit of John van administratie allemaal gaan doen wanneer zij alcohol nuttigen op een lege maag. Ook wil je voorkomen dat de drank op is voordat het toast-moment überhaupt plaats heeft gevonden. Zelf de boodschappen doen voor een grote groep mensen, is superlastig. Een locatie kan dit echter heel makkelijk uit handen nemen en heeft altijd voldoende eten en drinken in huis. Laat jezelf en je collega’s dus lekker in de watten leggen!

De chaos die achterblijft

Je kunt het verloop van de kerstborrel van tevoren wel redelijk uittekenen. De directeur geeft een speech en de drank vloeit rijkelijk. Anja laat een glas wijn over de nieuwe vloerbedekking vallen en John versiert iedere plantenbak met een bitterbal. Wanneer dit soort dingen gebeuren, weet je dat het hoogtepunt van de borrel wel zo’n beetje bereikt is.

Op dat punt merk je dat de mensen langzaamaan afdruipen of een plan smeden om de borrel in de stad voort te zetten. Ze zorgen er in ieder geval allemaal voor dat ze niet als laatste overblijven. Iedereen weet namelijk dat degene die als laatste overblijft de spreekwoordelijke Sjaak is en blijft zitten met de troep. Dat is toch de grootste afknapper ooit? Heb je net een leuke kerstborrel gehad, blijf je zitten met de chaos. Jij wil toch ook gewoon lekker naar huis of naar de stad? Nog een reden om de kerstborrel op een evenementenlocatie te vieren.

Contact

Neem contact op met Manouk

Heb je een vraag of wil je direct een ruimte reserveren voor je kerstborrel? Neem contact op met Manouk.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Manouk

Heb je een vraag of wil je direct een ruimte reserveren voor je kerstborrel? Neem contact op met Manouk.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws