3 apps die je vergadering van begin tot eind makkelijker maken

Wanneer je een vergadering plant, wil je natuurlijk dat deze succesvol verloopt en resultaat oplevert. Je wil een productieve meeting, duidelijke notulen en actiepunten waar men direct mee aan de slag kan. Omdat niet iedere vergadering echter even gestructureerd verloopt, hebben wij een drietal apps voor je op een rij gezet waarmee jij nog beter en sneller kunt vergaderen. Deze apps helpen je zowel voor, tijdens als na het vergaderen.

7 mei 2018

apps

Een productieve vergadering

Om daadwerkelijk alles uit je vergadering op locatie te halen, kun je gebruik maken van de app Jam. Deze app maakt iedere vergadering productiever. De app houdt vergaderingen, notulen, taken en beslissingen bij.

Voorafgaand aan de vergadering draagt elke deelnemer zijn bijdrage aan een gemeenschappelijke agenda en integreert relevante documenten. Zo concentreer je je op de belangrijkste onderwerpen tijdens de meeting. Moet je vervolgens over een onderwerp een belangrijke beslissing nemen? Dan maak je gemakkelijk gebruik van een poll. Iedere deelnemer brengt zijn stem uit en er wordt direct een belangrijke beslissing genomen. De notulen van de vergadering worden automatisch verzonden naar alle deelnemers en voor iedere toegewezen taak worden automatische herinneringen verzonden om ervoor te zorgen dat ze op tijd worden voltooid. Met deze app ben je ervan verzekerd dat alle deelnemers goed voorbereid naar een meeting gaan, weet je zeker dat je tot de kern van de meeting komt en worden er duidelijke en snelle beslissingen genomen.

Papierloos vergaderen

Vergaderen zonder uitgeprinte agenda? Het kan met de app iBabs waarmee de vergadering van top tot teen efficiënter en milieubewuster is. iBabs biedt een overzichtelijke en geautomatiseerde agenda die aansluit op je eigen agendaprogramma. Papier maakt zodoende plaats voor de tablet, zowel met als zonder wifi zijn alle bestanden, aantekeningen en notulen per agendapunt gemakkelijk terug te vinden.

De benodigde documenten zijn op elk moment aan de agendapunten te koppelen en worden automatisch in PDF omgezet. Met iBabs ben je niet alleen minder tijd kwijt aan de voorbereiding, maar ook de samenwerking met collega’s wordt vergemakkelijkt. Je kunt een template aanmaken en eenvoudig terugkerende vergaderingen invoeren. Tijdens de vergadering kunnen de actiepunten direct op naam worden gezet en alle besluiten worden direct geregistreerd. Er hoeft na de meeting niets meer te worden uitgewerkt. De gemaakte afspraken en besluiten zijn direct voor iedereen beschikbaar en te allen tijde na te lezen.

Georganiseerd vergaderen

Wunderlist is een makkelijke manier to get stuff done. De app geeft een makkelijk en duidelijk overzicht van alle to do’s voor jouw dag, week of maand. Voeg collega’s toe aan de vergadering en zet verschillende reminders. Zo voorkom je dat een collega op het laatste moment afzegt of iemand zich niet heeft ingelezen. Daarnaast is de vergadering ook direct een appgroep, waardoor je continu met elkaar in contact kunt blijven. Maak je een vergadering aan? Dan wordt dat direct een map. Hierdoor kunnen alle documenten op één cloud worden opgeslagen en door alle aanwezigen direct worden bekeken en bewerkt. Er kan dus ook meteen een seintje worden gegeven als iets is aangepast of wordt gewijzigd door een berichtje te versturen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over het vernieuwde NBC? Neem dan contact op met Melanie en het komt jouw kant op!

Melanie
Sales
Neem contact op