NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

10 creatieve manieren om je merk terug te laten komen op je event

Een live event is één van de beste manieren om je doelgroep de mogelijkheid tot interactie met jouw merk, product of organisatie te bieden. Of je nu een nieuw product lanceert of een informatief seminar of netwerkevenement organiseert, een event is dé uitgelezen kans om jouw aanwezige doelgroep te verbinden met jouw merk. Innovatieve manieren om je event te branden zijn daarom erg belangrijk. Goede event branding vergroot de naamsbekendheid, verbetert je merkperceptie en draagt bij aan de beleving van de gasten. Hoe je dat op een creatieve manier toe kunt passen? We geven je tien voorbeelden om jouw merk terug te laten komen op je event.

Branding op je evenement toepassen doe je zo

1. GIF booth: fotohokje 2.0

fotobooth

Een fotohokje is een leuke toevoeging op je event of bedrijfsfeest. Je gasten vinden het altijd leuk om een aandenken in de vorm van een fotostrookje mee naar huis te nemen. Maar heb je al eens gehoord van een GIF booth? Deze variant op het fotohokje maakt meerdere foto’s en plaatst deze achter elkaar in een klein herhalend filmpje (GIF). Het bestand kan direct naar je smartphone of e-mail worden gestuurd en je kunt de GIF volledig branden in je huisstijl.

2. Meer social media berichten met een fotobackdrop

fotomuur

Om social media berichten over jouw evenement te stimuleren, kun je een branded fotobackdrop op je evenement inzetten. Vrijwel iedereen vindt het namelijk leuk om een foto van zichzelf op een event te delen. Zo’n backdrop kun je volledig customizen in je eigen huisstijl en bijvoorbeeld je social media accounts. Zo zet je jouw gasten aan om foto’s te delen en zorg je dat erover je gepraat wordt!

3. Een gepersonaliseerd kopje koffie

Koffie bedrukken op je event

Wil je jouw gasten positief verrassen? Met dit unieke kopje koffie tover je gegarandeerd een lach op hun gezicht. Middels koffie-extract kun je iedere gewenste visual op een kopje koffie printen. Denk bijvoorbeeld aan je logo of een persoonlijke welkomstboodschap. Het NBC beschikt over drie van deze innovatieve koffieprinters die je kunt inzetten op jouw event.

4. Genieten van bedrukte zoete lekkernijen

Muffins en lekkernijen laten bedrukken

Lekker eten (en dan met name de guilty pleasures) kan de meeste mensen écht een blij gevoel geven. Liefde gaat tenslotte door de maag. Dus hoe kun je jouw gasten nu beter aan je verbinden dan met je eigen, gepersonaliseerde cupcakes of chocolaatjes?

5. Een eigen event- of bedrijfscocktail

bedrijfscocktail

Liever iets anders dan een zoete lekkernij? Denk dan eens aan een eigen bedrijfscocktail. Een drankje brengt gesprekken op gang en stimuleert het netwerken. Al helemaal als de cocktail volledig in jouw huisstijl is vormgegeven en een originele naam heeft, gerelateerd aan jouw event of bedrijf.

6. Een branded break-out of cateringruimte

Een steeds vaker voorkomende manier van merkactivatie op events is het creëren van een eigen break-outruimte of cateringplein. Een goed voorbeeld hiervan is de Lipton T-Room die in 2018 op verschillende grote festivals in Nederland en België te vinden is. Met een branded subruimte geef je jouw gasten de mogelijkheid om even te ontspannen, bij te tanken of iets te eten in een ruimte die geheel in jouw huisstijl is vormgegeven.

7. Maak impact met een groot decor tijdens je presentatie

4K projectiedecor NBC

Écht indruk maken op je gasten tijdens je keynote? Dat doe je met een groot projectiedecor. Hierop kun je alle gewenste content levensgroot weergeven. Laat bijvoorbeeld een eigen decor maken in jouw huisstijl en zorg voor een memorabele beleving bij je gasten. Het NBC beschikt over een 3D projectiedecor in de Event Hall en een 4K projectiedecor in de Grand Hall.

8. Taxi’s met jouw logo of huisstijl

NBC taxi bedrukken

Een goede eerste indruk begint al op de parkeerplaats. Daarom beschikken wij over twee NBC-taxi’s die de gasten van en naar de entree rijden. Wil je vanaf de aankomst al opvallen? Denk er dan eens over na om deze taxi’s te bestickeren met je logo of te wrappen in je huisstijlkleuren.

9. Bewegwijzering met stickers op de grond

Bewegwijzering op evenementenlocatie

Een leuke manier om de bewegwijzering te personaliseren is door pijlen op de grond te maken die je gasten naar de juiste zaal wijzen. Dit is vooral handig op een grotere locatie met veel subruimtes en een uitgebreid programma. Laat je huisstijlkleuren terugkomen in deze pijlen en geef elk programmaonderdeel een eigen (huisstijl)kleur. Veel duidelijker wordt het niet!

10. Laat je logo door de zaal vliegen met Gobo projectie

Gobo effect op je evenement

Door middel van Gobo projectie kun je vrijwel overal in de zaal je logo projecteren. Wat denk je bijvoorbeeld van de wanden, het plafond of op een doek? Deze techniek maakt gebruik van schijnwerpers waar een vorm overheen wordt gelegd. Zo kun je vrijwel alle designs op  allerlei verschillende ondergronden weergeven.

Contact

Bespreek de brandingsmogelijkheden met Louisa

Ben je benieuwd naar onze ideeën om jouw event te branden? Neem contact op met Louisa.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Bespreek de brandingsmogelijkheden met Louisa

Ben je benieuwd naar onze ideeën om jouw event te branden? Neem contact op met Louisa.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024